Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

OCR/ICR motor (2008.11.12)

A CRAFT rendszerekben számos felhasználási területe van a Cardinal kft. által fejlesztett szövegfelismerő modulnak. A modul előnye, hogy mind a felismerendő szöveg lokalizálása terén, mind a felismerés terén képes speciális információkat felhasználni, így egyes esetekben jobb felismerési arány érhető el, mint egy általános felismerő motor alkalmazásával.

tovább...

Digitalizálás (2008.11.11)

A központosított tömeges digitalizálás és az ügyintézői munkahelyeken történő egyedi digitalizálás egyaránt támogatott.

tovább...

Ügyintézés (2008.11.11)

A dokumentumoknak a szervezeti egységeknél történő ügyintézését támogató funkciók lehetővé teszik a dokumentumok ügyintézőre történő kiszignálását, az ügyintézést, jóváhagyást. Jogosultságuknak megfelelően az ügyintézők magukhoz vonhatnak elintézésre váró dokumentumokat. Az ügyintézők válaszlevelet készíthetnek, hiánypótlást kezdeményezhetnek, illetve létrehozhatnak, iktathatnak új dokumentumokat is.

tovább...

A CRAFT rendszer alapvető fogalmai, eszközei (2008.11.11)

A rendszer megértését segítő alapvető fogalmakat, ismereteket és a rendszerben használt eszközöket tárgyaljuk ebben a cikkben.

tovább...

Kommunikáció (2008.11.11)

A CRAFT rendszer komponensei egymással a CRAFT kommunikációs modul segítségével kommunikálnak. Ez nagy biztonságú titkosított kommunikációt tesz lehetővé.

tovább...

Automatikus programfrissítés (2008.11.06)

A CRAFT rendszerünk egy kliens-szerver architektúrájú rendszer, ahol a kliens programok frissítése automatikusan történik.

tovább...

CRAFT általános dokumentumkezelő rendszer (2008.11.03)

A CRAFT általános dokumentumkezelő rendszerünk egy moduláris felépítésű keretrendszer, mely a dokumentumkezelés területén jelentkező különböző feladatok támogatására tartalmaz megoldásokat. A rendszer nagy hangsúlyt fektet a különböző forrásból származó, papír alapú és elektronikus dokumentumok egységes kezelésére, a dokumentumokkal kapcsolatos ügyintézés támogatására, a hosszú távú, biztonságos tárolásra és a hozzáférési jogosultságok kifinomult szabályozhatóságára.

tovább...

Dossziékezelés (2008.10.22)

A dokumentumok tetszőleges csoportosítását támogató modul.

tovább...

Feladatkezelés (2008.10.22)

A rendszer a dokumentumokhoz kapcsolódó ügyintézési folyamat mellet egyedi feladatok kezeléséhez is lehetőséget nyújt. A feladat lehetővé teszi a feladat tartalmának, szereplőinek valamint végrehajtási folyamatának leírását is.

tovább...

Kölcsönzés (2008.10.22)

Az irattár, az irattárosok és a szervezet egyéb felhasználóinak közös munkáját támogató modul.

tovább...

Workflow kezelés (2008.10.22)

A Workflow modul segítségével gyorsan és szemléletesen kialakítható bármilyen ügyviteli munkafolyamat.

tovább...

CRAFT CreditFolder (2008.10.18)

A Hitel dosszié egy speciális dossziétípus, amely egy banki hitelkérelmet képez le. Leírja és megvalósítja a hitel teljes folyamatát és ügymenetét, valamint jól strukturált formában tartalmazza a hitel adatait és a hozzá tartozó iratanyagot.

tovább...

Selejtezés (2008.10.18)

Egy bizonyos idő után a papír alapú iratok megőrzése és tárolása szükségtelenné válik és selejtezésre kerülnek. Ezt a tevékenységet támogatja a CRAFT selejtezés modulja, amivel a fizikai és elektronikus dokumentumok selejtezésére van mód.

tovább...

Iktatás (2008.10.18)

A rendszer mind a főszámos, mind a több iktató könyves iktatási modellt támogatja. A főszámokhoz dossziék készülnek, melyből az összes, a főszám alá iktatott dokumentum elérhető. A központosított tömeges iktatást speciális funkciók támogatják, de minden ügyintézési helyen biztosított az iktatás.

tovább...

Nyomtatványkitöltő program (2008.10.18)

Ez az egyedi fejlesztésű program speciális formanyomtatványok (pl. PF1 átutalási megbízás, deviza átutalási megbízás, stb.) kitöltéséhez, kezeléséhez, tárolásához és nyomtatásához nyújt támogatást.

tovább...

Helyettesítés (2008.10.18)

A modul a CRAFT rendszert használó dolgozók közötti helyettesítések kezelését támogatja. Segítségével könnyen és rugalmasan karbantarthatóak az aktuális helyettesítési előírások, illetve a dolgozók hiányzásai, távollétei.

tovább...

Szabványok (2008.10.16)

Bár maga a Craft egyedi fejlesztés, de rendszerünk nemzetközileg elfogadott szabványokat alkalmaz, így garantálva, hogy a tárolt adatok a Craft rendszertől függetlenül hozzáférhetőek, illetve hosszútávon is értelmezhetőek legyenek.

tovább...

CRAFT Bill (2008.10.15)

Ez a rendszerünk a cége számlaigazolási folyamatának átlátható és hatékony megvalósításához nyújt támogatást.

tovább...

CRAFT Contract (2008.10.15)

CRAFT Contract rendszerünk segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja szerződéseit egy szerződéstárban. Ezentúl nem kell egy-egy fontosabb információ megkereséséhez a papír dokumentumok között hosszasan keresgélni. A szerződéstárban könnyen megtalálhatja az Ön által keresett szerződést.

tovább...

Adattárolás (2008.10.15)

CRAFT dokumentumkezelő rendszerünk általában nagy mennyiségű adatot és képet kezel. Ezek tárolására különböző adatbázis motorokat használ. Ebben a cikkben ezen adatbázis motorok áttekintésével foglalkozunk.

tovább...

Matematikaverseny űrlapfeldolgozó (Karitatív tevékenység) (2008.10.14)

Matematikaversenyen kitöltött tesztlapok, gyors, hatékony, nagytömegű feldolgozása. A rendszert ingyenesen bocsájtjuk a versenyek részére.

tovább...

Archívum (2008.10.13)

A Craft dokumentumkezelő rendszer Archívum moduljának segítségével rendkívül nagy adatmennyiséget tudunk tárolni, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra hogy egy dokumentumot gyorsan és hatékonyan megtalálhassunk benne.

tovább...

Rendszerarchitektúra (2008.10.10)

A CRAFT rendszer felépítését több szempontból mutatjuk be: kiépítettség, felhasznált modulok, központok, alközpontok, szerverek, kliensek, programszerkezet, adatbázisszerkezet.

tovább...

CRAFT banki dokumentumkezelő rendszerek (2008.10.09)

A CRAFT általános dokumentumkezelő rendszerünk eszközeivel, bankok számára speciális funkcionalitású rendszereket építettünk fel, melyekkel a papíralapú napi folyamataik hatékony és biztonságos végrehajtását segítjük.

tovább...

CRAFT egyedi rendszerek (2008.10.09)

A Cardinal Kft. képfeldolgozással, karakterfelismeréssel, banki megbízás feldolgozásokkal, dokumentumfeldolgozással, elektronikus bankolással, biztonsági megoldásokkal, elektornikus aláírással kapcsolatos több évre visszamenőleges tapasztalataival egyedi igényeknek megfelelő szoftvereket is készíthet. Ha nem találna kész megoldást ezen a területen, forduljon hozzánk bizalommal!

tovább...

Dokumentumkezelés (2008.09.30)

A CRAFT dokumentumkezelő keretrendszerünk segítségével a dokumentumkezelés számos területére tudunk megoldásokat nyújtani. Általános dokumentumkezelő rendszerek mellett, speciális banki feladatokat ellátó rendszereket és egyedi igényeket kielégítő rendszereket is készítünk.

tovább...