Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

A Cardinal Kft. minőségpolitikája (2018.02.16)

A Cardinal Kft. már megalakulásától fogva egyedi programrendszerek kialakítását tűzte ki célul. Cégünk tevékenységi területein kíván ügyfeleink igényeinek megfelelő, testreszabott programrendszereket kiépíteni: a dokumentumkezelő, valamint az úgynevezett electronic-banking rendszerek területén.

tovább...

PSD2 - Electra openAPI (2017.06.06)

A Cardinal Kft. új Electra openAPI terméke megoldást ad a PSD2-ben megfogalmazott open API követelményekre, akár Electrát még nem használó bankoknak is.

tovább...

Online bankkártya autorizáció a takarékszövetkezeteknél (2009.04.08)

tovább...

STP Electra (2008.11.05)

Az STP Electra az hagyományos Electra ügyfélprogram továbbfejlesztett változata, aminek segítségével az ügyfél saját rendszere és az Electra rendszer között zárt, program-program kapcsolat alakítható ki.

tovább...

Az STP kommunikáció biztonsága (2008.11.05)

Mind az ügyfelek, mind a bank részére nagyon fontos az STP Electra és az ügyfél saját rendszere közötti kommunikációs csatorna, ill. az egész STP megoldás biztonsága.

tovább...

Az SAP és az Electra rendszerek összekapcsolása (2008.11.05)

Az SAP rendszer összekapcsolása az Electrával 2006-ban kezdődött a Magyar Telekomnál. Ott három Electra rendszert használó és kettő, egyéb elektronikus csatornával rendelkező bank bevonásával került kialakításra egy komplex rendszer. A banki tranzakciókat az SAP rendszer generálta, majd adta át az Electra rendszeren keresztül a banki elszámoló rendszereknek. A tranzakciók visszaigazolása megbízás státuszok, csoportos- és postai értesítők ill. bankszámla kivonatok formájában szintén az Electrán keresztül került vissza az SAP rendszerbe. A rendszerek összekapcsolásában különösen nagy hangsúlyt fektettünk a teljes automatizálásra, az emberi beavatkozások kiküszöbölésére.

tovább...

Chipkártya kezelés az Electra ügyfélprogramban (2008.10.31)

A chipkártya a jelenlegi ismereteink szerint a legbiztonságosabb digitális aláírást előállító eszköz, ami könnyű kezelhetősége, egyszerű felépítése és viszonylag alacsony ára miatt felhasználók nagy tömegének is rendelkezésére áll. Az Electra rendszer képes együttműködni a chipkártyákkal, hogy ezzel a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa mind a bank, mind pedig az ügyfelek részére.

tovább...

Az Electra rendszer biztonsága (2008.10.30)

Az Electra rendszer biztonsági rendszere a bank és az ügyfelek védelme érdekében nagyon sokrétű, és minden komponensben fontos szerepet játszik. Az Electra, szabványokon alapuló biztonsági megoldásai kiterjednek az adatok titkosítására, a megbízások hitelesítésre, az ügyfél és a bank megbízható beazonosítására, a rendszerben elvégzett műveletek naplózására, visszakereshetőségére ugyanúgy, mint az egyes komponensek működésének biztosítására.

tovább...

Az Electra ügyfélprogram architektúrája (2008.10.30)

tovább...

Hozzáférés az Electra ügyfélprogramhoz (2008.10.30)

tovább...

Szerver autentikáció (2008.10.30)

A szerver autentikáció segítségével az Electra ügyfélprogramok azonosíthatják a kommunikáció túloldalán lévő szervert, biztosítva ezzel azt, hogy minden esetben biztosan a hozzájuk tartozó bankkal vették-e fel a kapcsolatot.

tovább...

Az Electra ügyfélprogram és a szerver közötti kommunikáció (2008.10.30)

tovább...

Digitális aláírás az Electra ügyfélprogramban (2008.10.30)

tovább...

Jelszavak kezelése az Electra ügyfélprogramban (2008.10.30)

A jelszó a legelterjedtebb, legismertebb és legolcsóbb formája a felhasználók eletronikus rendszerekben történő azonosításának. Az Electra támogatja ezt a módszert, és a jelenleg elérhető legerősebb, szabványos kriptográfiai algoritmusokkal gondoskodik arról, hogy a felhasználók megfelelő biztonságban tudhassák a jelszavaikat.

tovább...

Electra időszinkronizáció és naplózás (2008.10.30)

tovább...

Electra Ügyfélprogram (2008.10.29)

Az Electra Ügyfélprogram az Electra rendszer telepített kliens része, amely elsősorban a vállalati ügyfelek részére készült, és lehetővé teszi az Electra rendszer szolgáltatásainak elérését nagy adatforgalom esetén is, kiemelkedő biztonsággal.

tovább...

Electra Ügyfélprogram funkcionalitás (2008.10.29)

tovább...

KID (2008.10.29)

KELER Internetwork Device System (KID) szolgáltatás

tovább...

Electronic banking (2008.10.17)

Az Electra electronic banking rendszer képes lefedni a pénzintézetek összes elektronikus csatornáját, és ezzel egy integrált, egységes, átjárható felületet biztosít az ügyfeleknek pénzügyeik intézésére.

tovább...

Hiteligénylési megbízások az Internet Bankingben (2008.10.14)

Az Electra Internet Banking szolgáltatásai segítségével különböző hiteltermékeket is igényelhetnek a pénzintézetek ügyfelei.

tovább...

Electra Mobil Banking (2008.10.14)

Az Electra Mobil Banking az Internet Banking mobiltelefonokra és PDA-kra optimalizált változata.

tovább...

SEPA - Az Egységes Euró-pénzforgalmi Övezet (2008.10.14)

Az euroövezet közös pénze, az euro bevezetése a várakozásokkal ellentétben nem vonta automatikusan maga után a teljes pénz- és elszámolásforgalom egységesülését. Az egyes országokban érvényben lévő más és más szabályozások, jogi keretek, elszámolási módok és díjak egységesítése érdekében született meg az un. SEPA-project.

tovább...

Electra Internet Banking (2008.10.13)

Az Electra Internet Banking az Electra rendszer internetes felhasználói felülete, amely lehetővé teszi az Electra rendszer szolgáltatásainak weben keresztül történő elérését.

tovább...

Biztonságos bankolás az Interneten (2008.10.13)

Az Electra Internet Banking segítségével a felhasználók a lehető legnagyobb biztonságban végezhetik ügyeiket az Internet keresztül.

tovább...

Tranzakciók hitelesítése az Interneten keresztül (2008.10.13)

Az Electra Internet Banking a hitelesítési módok egyedülállóan széles skáláját biztosítja.

tovább...

Értékpapír-modul (2008.10.13)

Az Electra Internet Banking értékpapír-modulja segítségével az ügyfelek teljeskörű értékpapír-műveleteket végezhetnek.

tovább...

MiFID (2008.10.13)

Az Electra Internet Banking értékpapír-modulja megfelel az Európai Unió MiFID szabályozásának.

tovább...