CRAFT egyedi rendszerek

nyomtatható verzió

A Cardinal Kft. képfeldolgozással, karakterfelismeréssel, banki megbízás feldolgozásokkal, dokumentumfeldolgozással, elektronikus bankolással, biztonsági megoldásokkal, elektornikus aláírással kapcsolatos több évre visszamenőleges tapasztalataival egyedi igényeknek megfelelő szoftvereket is készíthet. Ha nem találna kész megoldást ezen a területen, forduljon hozzánk bizalommal!

CRAFT egyedi rendszerek

Kollégáink egyetemi és cégünknél végzett kutatási, tapasztalatai alapján leginkább a képfeldolgozás, és ezen belül is a karakterfelismerés, szkennervezérlés területén szerzett speciális tapasztalatokat, s ez alapján készítette el saját karakterfelismerő motorját. Mivel a fejlesztés teljes egészében nálunk történt, a speciális igényekhez is igazítani tudjuk a megoldást.

A képfeldolgozáson kívül rendszereink egyik erőssége a testreszabás. Az általunk végrehajtott felmérések és korábbi valós problémák megoldásában szerzett tapasztalatok alapján adunk javaslatokat az egyedi rendszerek elkészítésére.

Bonyolult üzleti logikák programozása, STP mechanizmusok kialakítása is beletartozik az eddig végzett fejlesztéseinkbe.

A következőkben tekintsünk meg néhány megvalósult egyedi fejlesztést.

Képfeldolgozással kapcsolatos egyedi fejlesztések

 • Rendszámfelismerő

  Hatékony járműforgalom ellenőrzési eszközökhöz (körözött autók adatbázisa, úthasználati jogosultság ellenőrzése).

 • Parkoló rendszer rendszámfelismeréssel

  Nem szükséges minden esetben a parkolójegy felmutatása távozáskor.

 • Favágó

  A rendszer segítségével egy kamerából kapott jellel a fűrész automatikusan vezérelhető a hibás részek kivágására fafeldolgozáskor.

 • Igazolvány hitelesítés

  Az igazolványhoz tartozó kép alapján készített digitális lenyomat, OCR technológiával ellenőrizhető.

Az egyedi fejlesztésből termékké vált rendszereink

CRAFT BondChecker

CRAFT BondChecker rendszerünk értékpapírok kibocsátás előtti ellenőrzéséhez, valamint a bevonás után, a megsemmisítés előtti ellenőrzéséhez nyújt segítséget. Képes nagy mennyiségű értékpapíron nyomtatási minőségellenőrzést, duplikáció ellenőrzést és hiány ellenőrzést végezni. Segítségével könnyen elkészíthető az értékpapírok megsemmisítési jegyzőkönyve is.

Társadalmi munka

 • Matematika verseny űrlapfeldolgozó

  Évente zajló versenyek (akár 65 000 résztvevő) munkájának egy napon belüli feldolgozása, kiértékelése.

  Korábban a fizikai feldolgozásban való személyes segítség és eszközök, hely rendelkezésre bocsájtása is része volt a támogatásnak.

  Jelenleg támogatott versenyek:

 
 Kapcsolódó cikkek: