CRAFT Form

nyomtatható verzió

CRAFT Form rendszerünk a banknál előforduló egyedi formanyomtatványok feldolgozását és archiválását képes megoldani. Segítségével a bizonylatról OCR/ICR technológiával leolvashatjuk a rajta szerepelő, a bank számára fontos információkat, és ezeket a bizonylat képével együtt, végigvihetjük egy a bank által definiált munkafolyamaton.

Minden banknál vannak olyan bizonylatok, melyek csak az adott bankra jellemzőek, de nagy mennyiségben fordulnak elő. Ezek feldolgozására nem lehet kész rendszereket vásárolni. A CRAFT Form rendszerünk segítségével az ilyen bizonylatok kezelésére tudunk gyorsan bevezethető megoldást biztosítani.

A rendszer alapelemei a következők:

 • Digitalizálás

  A papír alapú bizonylatokat különböző kapacitású szkennerek segítségével tudjuk digitalizálni. A digitalizálás történhet egy feldolgozó központban, vagy a fiók hálózat bármely pontján elosztva.

 • Felismerés

  A digitalizált képről OCR/ICR technológiával leolvassuk a képen szereplő információkat.

 • Workflow

  A bizonylat képét, és a leolvasott adattartalmat a rendszer felhasználói között mozgatjuk, egy a bank által megadott ügymenet alapján. A felhasználók az egyes lépésekben újabb információkkal egészíthetik ki a bizonylat tartalmát.

 • Archiválás

  A bizonylat képét, és a hozzákapcsolt adattartalmat egy archívumban tároljuk, ahonnan megfelelő jogosultságokkal bármikor vissza is keresheti a felhasználó.

A formanyomtatványok kitöltésének segítésére a Cardinal Kft. kidolgozott egy Nyomtatványkitöltő programot is.

Támogatott versenyek:

 • Zrinyi Ilona matematika verseny

  1997: A versenyben használt kérdőívek eredményeinek kiértékelését támogató rendszert adtunk a versenyt szervező alapítványnak.

  2008: Az eddig minden versenyen használt rendszerünk új változatát kapta meg az alapítvány.

 • Kenguru matematika verseny

  2004: A versenyben használt kérdőívek eredményeinek kiértékelését, CRAFT rendszerünkkel végeztük el a versenyt szervező alapítvány számára.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: