BondSystem

nyomtatható verzió

BondSystem rendszerünk értékpapírok fontos adatainak, OCR technológiával történő leolvasását képes elvégezni. Használatával nagy mennyiségű, papír alapú bizonylatról gyorsan és biztonságosan lehet a rajta lévő nyomtatott adatokat leolvasni.

Ezt a rendszerünket a bankok alapvetően a fizikai értékpapírok mozgásának nyomonkövetésére használják. Segítségével egy ki/beszállítás esetén nem csak a papírok mennyiségét, hanem azok sorszám szerinti listáját is gyorsan és hatékonyan lehet előállítani.

A rendszerrel a következő folyamatok kezelését tudjuk támogatni:

  • Értékpapír ki/beszállítás

    A funkció segítségével az értékpapírok napi mozgását lehet nyomonkövetni. A beolvasás eredményét képes átadni a bank értéktári rendszerének.

  • Kibocsátás előtti ellenőrzés

    Még a kibocsátás előtt ellenőrizni lehet az értékpapírokon a főbb adatok olvashatóságát, helyességét valamint az egyedi azonosítók sorfolytonosságát.

  • Megsemmisítés előtti ellenőrzés

    A visszaváltott értékpapírok megsemmisítés előtti ellenőrzésekor a rendszer vizsgálja az értékpapír főbb adatainak helyességét, szükség esetén duplikációt ellenőriz. A feldolgozott értékpapírokról megsemmisítési jegyzőkönyvet képes készíteni. A későbbi ellenőrzések érdekében a digitalizált képeket hosszútávon képes archiválni.

Ezen funkciók megvalósítására újabban a sokkal modernebb CRAFT BondChecker és CRAFT Form rendszereinket ajánljuk.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: