CRAFT Contract

nyomtatható verzió

CRAFT Contract rendszerünk segítségével biztonságosan és kényelmesen tárolhatja szerződéseit egy szerződéstárban. Ezentúl nem kell egy-egy fontosabb információ megkereséséhez a papír dokumentumok között hosszasan keresgélni. A szerződéstárban könnyen megtalálhatja az Ön által keresett szerződést.

A CRAFT dokumentumkezelő rendszer Szerződéstár modulja önállóan vagy más modulokkal (ilyen lehet például a CRAFT Bill, Számlaigazolás) együttesen biztosíthatja egy szervezet kontraktusainak hatékony kezelését. A kezelt szerződések lehetnek egyedi vagy keretszerződések. A szerződéstárban minden szerződésről tárolható a főbb adatai mellett, a szerződés képe is, ami lehet egy szkennelt kép vagy bármilyen elektronikus dokumentum (csatolt fájl).

A szerződéstár fontosabb tulajdonságai:

 • Szerződések rögzítése a szerződéstárban.

  A szerződéstárban keret vagy konkrét szerződéseket lehet elhelyezni. Ezeket a hozzájuk rendelt információk alapján könnyen és gyorsan tudja visszakeresni a rendszer. Az egyes szerződések között kapcsolat kiépítésére is van lehetőség.

 • Kategorizálás

  A szerződéseket különböző, a megrendelő által felvett típusokba sorolhatjuk. Az egyes típusok sablonként is funkcionálnak.

 • Címkézés

  A szerződésen szereplő általános információk mellett a használónak lehetősége van arra, hogy saját címkézési rendszert alakítson ki, aminek segítségével könnyebbé teheti a szerződések visszakeresését.

 • Digitalizálás

  A rendszer a szerződéshez a bevitt adatok mellet képes eltárolni a szerződés képét is. Ez a kép lehet egy szkennerrel előállított többoldalas dokumentum, vagy akár egy file is. A file tartalmazhat elektronikus aláírást is.

 • Verzió kezelés

  Az egyes szerződések módosulásait a rendszer verziókezelő funkciója segítségével követheti nyomon.

 • Költség gyűjtés

  Amennyiben a szerződéstárhoz CRAFT Bill számlaigazoló rendszer is kapcsolódik, és a számla igazolásakor az összeget a szerződésre vállalja be az igazoló, akkor a szerződésen megjelennek a rá bevállalt összegek, és az azokat tartalmazó számlák, mint csatolmányok.

 
 Kapcsolódó cikkek: