Új Cardinal rendszer az MKB Bankban

2008.06.12 nyomtatható verzió

Újabb csatornával bővült az MKB Bank elektronikus banki szolgáltatás-palettája: NetBANKÁR Business néven a Bank a vállalati ügyfélköre számára bevezette a Cardinal Kft. Internet bankingjét.

Az MKB Bank 2001-ben vezette be a Cardinal Számítástechnikai Kft. electronic banking szolgáltatását, PCBankár néven. A bevezetés óta eltelt időben a szoftver folyamatosan bővült és fejlődött, alkalmazkodva a Bank és Ügyfeleinek elvárásaihoz. Ennek legújabb részeként, NetBANKár Business néven, új szolgáltatást indított vállalati ügyfelek részére.

A szolgáltatást speciálisan a vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően alakították ki. A funkcionalitás így a hagyományos műveletek mellett tartalmazza például a teljes csoportos átutalás és csoportos beszedés műveletkört is. A NetBANKár Business továbbá képes együttműködni a PCBankár nevű telepített ügyfélprogrammal is, így többek közt az ügyfélprogramban létrehozott megbízásokat az internet banking rendszeren keresztül is alá lehet írni illetve be lehet küldeni.

A Cardinal Számítástechnikai Kft. Electra Internet Bankingjét ezidáig közel 60 bank és takarékszövetkezet használja.

 
 Kapcsolódó cikkek: