Pályázati lehetőségek elektronikus dokumentumkezelési rendszerek bevezetésére.

2008.11.04 nyomtatható verzió

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közelmúltban megjelent pályázatai között különös érdeklődésre tarthat számot az, amelyik (egyebek mellett) dokumentumkezelő, elektronikus iratkezelő és vállalati folyamatmenedzsment rendszerek bevezetéséhez biztosít támogatást a nyertes pályázók számára.

"A konstrukció a vállalati folyamat-menedzsment hatékonyságának növelését tűzi célul: a vállalatok közötti üzleti kapcsolatok, a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javítását, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, csoportmunka, távmunka stb.) rendszerek, megoldások kiépítését, összehangolását, és az ehhez kapcsolódó szervezetfejlesztést és az üzleti folyamatok újra és megszervezését (BPR)."

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2 milliárd forint a 2008. évre. A pályázatok benyújtására 2008. november 24-től 2009. január 30-ig van lehetőség.

A pályázati kiírás megtalálható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján >>>

 
 Kapcsolódó cikkek: