Az Electra rendszer elnyerte a Business Superbrand díjat

2008.11.14 nyomtatható verzió

A Cardinal Kft. Electra rendszere 2008-ban Business Superbrand díjat kapott.

Magyarországon idén először került sor az üzleti élet kiemelkedő márkáinak elismerésére. A kiemelkedő magyarországi márkák kiválasztásának alapját a mintegy 500 000 bejegyzett magyar vállalkozás adta. A 250 kiválasztott márka között szerepel a Cardinal Számítástechnikai Kft. Electra rendszere is.

A Business Superbrand díjat független szakértői bizottság adományozza a cím viselésére méltónak talált márka számára. Míg a korábbi években a szupermárka elismerést kizárólag a fogyasztókkal közvetlen kapcsolatban álló brand-ek kaphatták, addig 2008-tól azok számára is nyitott az elismerés, amelyek vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak. Ez az újabb elismerés a Business Superbrands elnevezést viseli. A bizottság tagjai a márkákat a következő definíció alapján értékelik: "A Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A fogyasztóknak a konkurens márkákhoz képest olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújt, amit a vevők elvárnak és elismernek.”

Ezzel az elismeréssel honorálta a közelmúltban a zsűri a Cardinal Számítástechnikai Kft. piacvezető, többcsatornás elektronikus bankolást lehetővé tevő rendszerét, az Electrát. Az Electra rendszert különböző neveken 11 magyar bank és több tucat takarékszövetkezet használja jelenleg, hogy rajta keresztül tegye elérhetővé elektronikus szolgáltatásait. A rendszer nevétől függetlenül mindegyikben ugyanaz az Electra technológia üzemel, így az Electra felhasználók száma összességében több százezerre tehető.

 
 Kapcsolódó cikkek: