Interneten a D.A.D.A. program

2008.12.08 nyomtatható verzió

Cégünk a korábban nagy sikerrel futó Detektívklub és Minipolice programok után idén a D.A.D.A. program internetes verziójának létrejöttét támogatta az informatikai infrastruktúra kialakításával, és programozói munkával.

A Cardinal Kft. évek óta támogatja az ORFK nevelési programjainak interneten való megjelenését.

A D.A.D.A. Program az Országos Rendőr-főkapitányság által folytatott és menedzselt általános iskolai biztonságra nevelő program. Alapkoncepciója, hogy a rendőri munka során felhalmozott tapasztalatokra építve különféle élethelyzeteket mutat be, melyek megoldása során többféle választási lehetőséget is felkínál a fiatalok részére. Cél az egészséges, biztonságos és jogkövető életmódra nevelés. A program 1996 óta sikeresen fut, immáron a 17. tanévet kezdte meg. (További részleteket a programról itt olvashat.)

A hagyományos oktatási módszerek mellett a D.A.D.A. oktatók idén először az internetet is felhasználják a gyermekek nevelésében. A program új honlapján a nebulók interaktív módon kapnak feladatokat, melyeket jól megválaszolva haladhatnak előre a színes történetekben. A napokban elindult új felület érdekesebbé, modernebbé teszi az oktatói programot, és segíti a gyermekek játszva tanulását, fejlődését.

 
 Kapcsolódó hírek: