Electra Internet Banking az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezetnél

2009.01.05 nyomtatható verzió

Az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet 2004. óta sikeresen üzemelő Electra homebanking szolgáltatása mellett 2008. decembertől a Cardinal Kft. Electra Internet Banking szoftverével is a nagyközönség minél szélesebb körű kiszolgálását biztosítja.

Az új elektronikus csatorna a házibanki szoftver főbb funkciói mellett a mobilitást biztosító SMS hitelesítési móddal tesz eleget az ügyfelek elvárásainak.

A felhasználói felület azon ügyfelek számára nyújt kényelmes elektronikus ügyintézést, akik napi-heti rendszerességgel néhány tételes megbízásokat állítanak elő, és ezek összeállítása, hitelesítése során nem kívánnak - vagy nem tudnak - telepített ügyfélprogrammal dolgozni.

A forint átutalási, forint átvezetési valamint szabad formátumú levél típusú megbízások összeállítása során előre elkészített megbízási sablonokat is fel lehet használni. A lekérdezhető számlainformációk: számlakivonat, számlaegyenleg, napi teljesített tranzakciók valamint számlatörténet. Az Internet Banking szoftver az Electra ügyfélprogramokban is megszokott módon a "Megbízások státuszai" művelettel biztosítja a felhasználóknak azt a lehetőséget, hogy a beküldött megbízások számlavezető rendszerbeli teljesülését lekérdezhessék.

Az Electra Internet Banking elektronikus csatornát és az Electra ügyfélprogramokat ugyanaz az Electra szerver szolgálja ki, így az Internet Banking felhasználók felügyelete is az eddig megszokott Adminisztrátor programmal történik.

Az InternetBank bejelentkező oldala itt érhető el.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: