Electra Internet Banking már olaszul is!

2009.01.06 nyomtatható verzió

Megújult a Banco Popolare Hungary Zrt. Electra Internet Banking rendszere, amely új funkciók mellett ezentúl olasz nyelven is használható.

A 2008. év végén élesbe állított szolgáltatás nemcsak egy megújult, a bank honlapjának és arculatának megfelelő felülettel rendelkezik, hanem számos új funkciót is biztosít a felhasználóknak.

Az egyik legfontosabb új szolgáltatás a visszautasított tételek lekérdezésének lehetősége. Ennek segítségével a felhasználók bejelentkezéskor tájékoztatást kapnak a legutolsó bejelentkezésük óta a sikertelen, vagy a bank által visszautasított tételekről. Ennek köszönhetően a felhasználók egyből naprakész információt fognak kapni a nem teljesült tranzakciókról, legyen a sikertelenség oka akár fedezethiány vagy egy ismeretlen célszámla.

A kedvenc funkciók segítségével még könnyebben lehet a rendszer gyakran felhasznált funkcióit elérni. A felhasználók kiválaszthatják az általuk leggyakrabban használt műveleteket, és ezeket a főoldalról közvetlenül is tudják érni.

Lehetőség van ezentúl devizakonverziós megbízás beadására is, valamint megújultak az elérhető betétlekötési konstrukciók is.

A fentiek mellett a szolgáltatás - az Electra Internet Banking rendszerek között elsőként - teljes egészében olasz nyelven is elérhető.

 
 
Nincs kapcsolódó bejegyzés.