Electra Internet Banking a KDB Banknál

2009.01.19 nyomtatható verzió

KDB NetBank néven Electra Internet Banking szolgáltatást nyújt ügyfelei számára a KDB Bank (Magyarország) Zrt.

A KDB Bank (Magyarország) Zrt. 2008. tavaszán pályázatot írt ki Internet Banking fejlesztésére, amelyet a Cardinal Kft. nyert el.

A bank 2005-ben bevezetett Electra rendszere – amely telepített ügyfélprogramokon (PC Kontakt Midi és Max) keresztül tette lehetővé ügyfelei számára az elektronikus bankolást – most kibővítésre került az Electra Internet Bankinggel.

A KDB NetBank háromféle – lakossági, kis- és középvállalati (SME), illetve nagyvállalati – ügyfélkörnek biztosít számukra összeállított funkcionalitással szolgáltatásokat.

A NetBankban felületén a már Electra rendszerben megszokott információ lekérdezések (számlaegyenleg, számlatörténet, számlakivonat, napi teljesített tranzakciók stb.) és megbízástípusok (forint átutalás, deviza átutalás és átvezetés, postai kifizetési utalvány stb.) mellett lehetőség van a felhatalmazások és betétek kezelésére (lekérdezés, történet, feltörés).

A Sárga csekk befizetés megbízás rögzítő képernyője a postai csekkek forint átutalásként történő rögzítését segíti. A megbízások készítését segíti még a sablonok és partnertörzs rögzítésének lehetősége, illetve a csomag újrafelhasználás funkció.

A felületen lekérdezhető a hitel és értékpapír portfólió, a bankkártya adatok, továbbá igényelhető bankkártya és folyószámlahitel, letölthetőek a banki formanyomtatványok, megnézhető az árfolyamok alakulásának szemléletes diagramja stb.

A pénzügyi műveletek széles köre mellett a NetBank olyan kényelmi és érdekes funkciókkal rendelkezik mint a háromféle színvilágból választható design, a beállítható kedvenc funkciók és napi egyedi üzenet. Újdonság még a Gyorssegéd funkció, amely segíti az eligazodást a pénzügyi funkciók széles palettáján.

A KDB NetBankba SMS hitelesítési móddal írhatják alá megbízásaikat a felhasználók a biztonság biztosítása érdekében.

A KDB NetBank bejelentkező oldala itt található magyar és angol nyelven. A Kipróbálom! link alatt érhető el a demo program.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: