Cardinal Kft. minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerének külső auditja sikeresen zárult

2009.02.23 nyomtatható verzió

Az SGS külső auditorai átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét.

A Cardinal Kft. 2003-ban vezette be integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét. Ugyanebben az évben az SGS külső auditja nyomán megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványt, illetve Magyarországon a szoftverfejlesztő cégek közül elsők között szerzett BS 7799-2:2002 információbiztonság-irányítási rendszer-tanúsítványt.

Cégünk nemcsak bevezette, hanem folyamatosan karbantartja a rendszert a legújabb szabványoknak megfelelően. 2007-ben a cég információbiztonság-irányítási rendszerét újította meg sikeresen az újabb MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványnak megfelelően. Idén a minőségirányítási rendszer szabványa változott. A felülvizsgálati auditon az újabb MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak való megfelelőséget vizsgálták a külső auditorok.

Az integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszer bevezetése óta az SGS munkatársai minden évben végrehajtják a külső auditot, annak érdekében, hogy a tanúsítványunk érvényessége megmaradjon.

 
 Kapcsolódó cikkek: