MATEGYE rendszerének megújítása

2009.03.06 nyomtatható verzió

Megújult a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány feldolgozórendszere.

Cégünk 1996 óta támogatja a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítványt (www.mategye.hu) az általuk évente megrendezett Zrínyi Ilona-, illetve Gordiusz Matematikaversenyek eredményeinek feldolgozásában.

Az alapítvány által használt Craft rendszer a versenyeken a diákok által kitöltött űrlapok szkennelését, az azonosító adatok és a kitöltések automatikus leolvasását, és a kinyert adatok exportálását támogatja.

2009-ben a több, mint 10 éve sikeresen működő feldolgozórendszer techikailag és megjelenésében is megújult, a Craft rendszer legújabb eszközeinek felhasználásával korszerűbbé, kényelmesebben használhatóvá vált.

Segítségével 2605 hazai és környező országbeli (Szerbia, Románia, Ukrajna, Szlovákia) iskola több, mint 70000 tanulójának versenyeredményét dolgozzák fel az alapítvány munkatársai.

Az új rendszer közvetlenül vezérel két nagy teljesítményű szkennert, ezáltal a több, mint 70000 űrlap egy nap alatt feldolgozásra kerül. Az automatikus felismerés, illetve a problémás képek hatékony, grafikus felületen történő ellenőrzése, javítása után a rendszer adatokat biztosít az eredmények weben történő publikálásához. Emellett a rendszer a gyors visszakeresésre, valamint a képek és az adatok hosszútávú tárolására is megoldást nyújt.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: