SAP E-Bank konferencia

2009.05.20 nyomtatható verzió

Az SAP és az UniCredit Bank Zrt. "Modern banki kommunikáció" címmel tartott termékbemutató konferenciát, Magyarország legnagyobb SAP felhasználóinak részére a bank elektronikus csatornákért felelős vezetőinek, és a Cardinal Kft. szakembereinek részvételével együtt.

A fél napos konferencián az SAP bemutatta az új E-Bank csomagját, ami a nagyvállalati ügyfeleknél már meglévő SAP ERP pénzügyi rendszerhez képes kapcsolódni, és a felhasználók számára valós idejű, automatizált banki elérést tesz lehetővé egységes felületen keresztül akár több különböző magyar bank felé is.

A jelenlegi gazdasági helyzetben minden cégnél felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne a működés hatékonyságát növelni, miközben a költségeket lehetőleg csökkentjük. Az SAP és a Cardinal Kft. által közösen kialakított, STP Electra terminálokra épülő új E-Bank megoldás választ ad a kérdésre.

Az SAP E-Bank a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése mellett a pénzügyi folyamatok működtetését és átláthatóságát is segíti az alábbi kiemelkedő funkciókkal:

  • Több számalvezető bank használata egyetlen SAP felületen, a banki terminálprogramok külön-külön használata nélkül
  • Banki optimalizáció a kimenő fizetések logikai struktúrálásának támogatása egy teljes áttekintést biztosító tranzakcióval
  • A többszintű engedélyezés a bankok által is előírt négyszemelv betartatását teszi lehetővé a kimenő fizetések esetén
  • Valós idejű, nemzetközi szabványokra épülő interfész kapcsolat az SAP ERP és a bankok között
  • Digitális aláírás már az SAP rendszeren belül elkészül, és változatlan formában kerül továbbításra a bank felé, ami a ma elérhető legnagyobb integritási és hitelességi védelmet biztosítja
  • Tranzakció státuszok folyamatos nyomkövetését biztosítja a rendszer
  • A összes magyar fizetési módot támogatja a rendszer (forint- és deviza átutalás, VIBER fizetés, postai kifizetés, csoportos utalások, inkasszó)

A konferencia termékbemutató részét kötetlen beszélgetés követte, ahol az SAP ügyfelek közvetlen kapcsolatba kerültek a rendszert fejlesztő szakemberekkel, és válaszokat kaptak a feltett kérdéseikre mind az SAP, mind a bank, mind pedig a Cardinal Kft. részéről.

Részletesebb információkért ill. a rendezvény folytatásáról további információkat tudhat meg az SAP Aktuális rendezvényeit hírdető oldalán.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: