Cardinal elnyerte a Business Superbrands 2009 díjat

2009.08.14 nyomtatható verzió

A Business Superbrands Program keretében 2009-ben immár második alkalommal ítélték oda a B2B márkák legjobbjainak járó díjakat. Tavaly az Electra rendszer kapott Business Superbrands 2008 díjat, míg idén a független szakemberekből álló bizottság döntése alapján a Cardinal nyert Business Superbrands 2009 minősítést.

A Magyarországon öt éve működő Superbrands program mellett először tavaly indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be.

Business Superbrands díjat az üzleti szférát jól ismerő, neves és elismert független szakemberekből álló 14 tagú bizottság ítéli oda. A bizottság elé kerülő 3000 márkát/céget tartalmazó lista a Dun & Bradstreet által nyilvántartott mintegy 500 ezer, működő vállalkozás szűrésével és a legnagyobb hazai szakmai szervezetek, illetve kamarák ajánlásainak figyelembevételével jött létre, és tartalmazza a legnagyobb nyereségű hazai cégek mellett azon kisebb vállalkozásokat is, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

A bizottság tagjai a márkákat a következő definíció alapján értékelik: „A Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti szféra szereplői elvárnak, elismernek, és amiért megbíznak benne. A Business Superbrandek – bár nem kizárólagosan – vállalkozásokat és szervezeteket szolgálnak ki. Egy Business Superbrand a minőséget, megbízhatóságot és kiválóságot képviseli.”

A díjjal kitűntetett Cardinal Számítástechnikai Kft. 1992-ben alakult. A cég két fő üzletága: Electra elektronikus banki szoftverek Electra, Spectra, PCBankár, PCKontact és KID néven, illetve CRAFT dokumentumkezelő rendszerek fejlesztése és támogatása.

Az Electra elektronikus banki rendszer lefedi a pénzintézetek összes elektronikus értékesítési csatornáját a nagy teljesítményű telepített ügyfélprogramoktól az internet bankingen át a mobil bankingig, és ezzel egy integrált, egységes, átjárható felületet biztosít a pénzintézetek ügyfeleinek pénzügyeik intézésére. A rendszer elismertségét bizonyítja, hogy tavaly az Electra rendszer elnyerte a Business Superbrands 2008 díjat.

A CRAFT dokumentumkezelő keretrendszer a dokumentumkezelés számos területére tud megoldást nyújtani az általános dokumentumkezelő rendszerektől a speciális banki feladatokat ellátó rendszereken át az egyedi igényeket kielégítő rendszerekig. A CRAFT rendszert használják például bankok, biztosítók és egyéb pénzügyi szolgáltatók dokumentumaik elektronikus kezelésére és a dokumentumok elintézési folyamatának vezérlésére.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: