On-line hibabejelentő felület

2009.08.24 nyomtatható verzió

Elindult a Cardinal Kft. on-line hibabejelentő (CCC) alkalmazása, amely segítségével partnereink számára biztonságos, webes felületen is elérhetővé váltunk.

Az on-line hibabejelentő rendszer segítségével partnereink immáron a telefonos és e-mail-es kapcsolat mellett internetes felületen keresztül is tudnak hibákat illetve fejlesztési igényeket jelezni felénk. A felületen file-okat is lehet csatolni a hibajelzésekhez, így többek közt képernyőképeket vagy egyéb dokumentumokat is lehet mellékelni.

A felület legnagyobb előnye a biztonság: a hibabejelentőt csak felhasználói azonosítóval és jelszóval, titkosított (HTTPS) csatornán keresztül lehet elérni. Ennek köszönhetően a jelzett hibák nyomozásához szükséges, esetenként üzleti adatokat, banktitkokat tartalmazó információkat a bank biztonságosan tudja átadni számunkra, ami lényegesen jobb, mint ha ezek az információk egy egyszerű e-mail-ben érkeztek volna.

A felület segítségével mind éles rendszeri hibák, mint éppen aktuális fejlesztésekkel kapcsolatos problémák, módosítási igények is bejelenthetők. A bejelentett problémák teljes életciklusa végigkövethető, így a felhasználók mindig naprakész információt kapnak a hibák státuszáról, állapotáról. A felületen mindig látható, hogy az adott bejelentéssel kinek van dolga, legyen az a bejelentő, a hiba felderítését végző support vagy a javítást végző fejlesztők. Ezáltal mindig láthatók a bejelentett, javítás alatt álló hibák, de sokkal könnyebbé válik az aktuális fejlesztések tesztjegyzőkönyvezése is. Eddig sokszor okozott gondot, hogy az általában Excel vagy Word dokumentumban tárolt hibajegyzékeket egyszerre akarták módosítani a fejlesztők illetve a tesztelést végzők is, így nehéz volt a legfrissebb verzió előállítása. Az on-line hibabejelentő segítségével a hibákat, módosítási igényeket partnereink és a Cardinal Kft. konkurens módon, egymással párhuzamosan tudják menedzselni, így mindig mindenki a legfrissebb állapotot láthatja.

Az on-line hibabejelentő mögött egy megfelelően paraméterezett CRAFT dokumentumkezelő- és folyamatirányító rendszer működik. Ennek köszönhetően a hibabejelentés rögtön megjelenik a megfelelő kollegáinknál, akik ezen a felületen akár további információkat is tudnak kérni a bejelentőtől ugyanezen felületen keresztül. A CRAFT rendszer az elintézési lépések megfelelő sorozatával biztosítja azt, hogy a bejelentés életciklusa során mindig megjelenjen annál, akinek azzal elintézni valója van.

Amennyiben további információkra van szüksége, vagy használni szeretné az on-line hibabejelentő felületet kérjük, keresse fel a support-ot!

 
 Kapcsolódó cikkek: