A CRAFT is támogatja a Budapest Bank békéscsabai Bankműveleti Központjának működését

2009.10.19 nyomtatható verzió

A Budapest Bank néhány éve kezdte meg békéscsabai Bankműveleti Központjának működtetését. A Budapest Autó békéscsabai operációs működését a korábban már bevezetett CRAFT is támogatja.

A Budapest Autófinanszírozási Zrt. számára 2002-ben telepítette a Cardinal Kft. CRAFT rendszerét. A rendszer a Budapest Autó dokumentumainak digitalizálását, iktatását, tárolását, továbbítását, dolgozók közt való szétosztását végzi. Az évek során végzett folyamatos fejlesztésekkel egyre teljeskörűbbé vált a rendszerben kezelt dokumentumok köre, egyre több folyamatot támogat automatizmus.

Az idei év egyéb fejlesztései mellett a CRAFT-ot optimalizáltuk az új, virtualizált, távoli elérésű működési környezetben való használatra. Így a békéscsabai és budapesti központok között a digitalizált dokumentumok hatékonyan elérhetőek, s a dokumentumok függetlenül kezelhetőek a bevitel helyétől, anélkül feldolgozhatóak, hogy a fizikai dokumentumokat mozgatni kellene.

A dokumentumok képe megfelelő jogosultsággal akár az országos fiókhálózatból is elérhetővé válik.

A CRAFT segítségével tehát megoldható a dokumentumok feldolgozása, tárolása, keresése, megtekintése, földrajzi helytől függetlenül. Így az ország bármely pontján bevitt dokumentumok a vállalat számára legkedvezőbb helyen kerülhetnek feldolgozásra, költséghatékonyan.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: