Megújult az UniCredit Bank SpectraNet rendszere

2009.10.30 nyomtatható verzió

A bank új arculatához illeszkedő felület egyúttal számos új szolgáltatást is nyújt az ügyfeleknek.

Új külsővel és számos új funkcióval bővült a SpectraNet Plusz és a SpectraNet Light szolgáltatás. Az immáron már átméretezhető felületen sokkal átláthatóbban jelennek meg az információk, a felület összes táblázata rendezhető lett. Az adatok lapozós formában jelennek meg, azaz akár egy több ezer tételes kivonat vagy értesítő megjelenítése sem okoz a problémát.

Áttekinthetőbb és könnyebben használható lett a menü. A felhasználók az általuk gyakran használt funkciókat elhelyezhetik a gyorsmenüben, így ezek bejelentkezés után egy kattintással elérhetővé válnak. A gyakran használt sablonok szintén ide szervezhetők, így egy kattintással az adott sablonból megbízás indítható. A felület nyújtotta szolgáltatások között emellett akár kereshetünk is.

Új funkcióként bekerült a rendszerbe a sárga csekk fizetési megbízás. Ez bár normál forintátutalásként teljesül, a felület formai kialakítása segíti a felhasználót a megbízás kitöltésében. A felhasználó a számlákra meghatározott napi és tranzakciós limitek mellett immáron a jogosultsági szintjét és megtekintheti. Egyszerűbbé vált a kivonatban történő keresés is.

A felhasználók testre szabhatják a felületet: a gyorsmenü beállítása mellett megadhatják, hogy egy lapon hát tétel jelenjen meg, illetve kikapcsolhatják a felület animációit is.

Az újdonságokról bővebben az UniCredit Bank honlapján olvashatnak.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: