Bővült a Banco Popolare Electra Internet Banking szolgáltatása

2009.10.30 nyomtatható verzió

Az új verzió a felület kisebb módosításai mellett számos új szolgáltatást biztosít az ügyfeleknek.

A bank arculatának megfelelően frissítésre került a felület színvilága, az erőteljes színek helyett immáron kissé visszafogottabb színek várják a felhasználót.

Egyúttal azonban számos új funkcióval is bővült a felület. Megjelent a postaláda funkció, a bank a szabályalapú levelezés segítségével egy-egy ügyfélnek vagy akár egy egész ügyfélkörnek küldhet levelet, üzenetet.

A felhasználók immáron az értéknap vagy fedezethiány miatt teljesülésre várakozó tranzakcióikról is kapnak üzenetet. Ez a funkció elérhető a menüből is, de a függő tételek a bejelentkezés után áttekintő képernyőn is közvetlenül megjelennek, ezzel segítve a felhasználókat pénzügyeik pontos és biztos lebonyolításában.

Új funkcióként került be a csomag újrafelhasználása is. Segítségével a felhasználók egy már elküldött csomagot tudnak teljes egészében újra felhasználni, és az esetleges módosítások (pl. értéknap megadása) és hitelesítés után újra be tudják az adni. Ez például cégeknek bérfizetéskor hasznos funkció, az újrafelhasználással nem kell mindig minden alkalmazott utalását külön tételként rögzíteni, hanem az előző havi csomag újrafelhasználásával és megfelelő módosításával (pl. tételek törlése, módosítása vagy új tranzakciók hozzávétele) ez a folyamat sokkal egyszerűbbé válik.

A változásokról bővebben a bank honlapján olvashat.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: