Windows 7 teszt alatt az Electra ügyfélprogram

2009.11.27 nyomtatható verzió

A Microsoft Magyarország Kft. és a Cardinal Kft. összefogásának köszönhetően még a Windows 7 operációs rendszer megjelenése előtt alapos fejlesztői teszten esett át az Electra ügyfélprogram. A teszt sikeresen feltárta azokat a pontokat, amiknek javításával az Electra futtathatóvá vált a Windows 7 operációs rendszeren is.

A partnereink és ügyfeleik elvárásaihoz igazodva a Cardinal Kft. felkészült, hogy termékei a Microsoft új operációs rendszerén, a Windows 7-en is működőképesek legyenek. A Microsoft Magyarország a tesztelési lehetőségeken kívül szakmai tanácsadással, konzultációval is segítette a munkát. Végeredményül közösen sikerült megállapítani, hogy az Electra ügyfélprogram a Windows 7 mind 32-bites, mind 64-bites verziójával képes együttműködni, ami várhatóan zökkenőmentes operációs rendszer váltást tesz majd lehetővé a végfelhasználóknál is.

A Cardinal által újonnan kiadott programverziók már mind működni fognak a Windows 7 operációs rendszeren, a frissítés a partnereinknél történő fejlesztések függvényében folyamatosan fog megtörténni. Az elkövetkező időszakban az Electra ügyfélprogramnak további fejlesztései is várhatók, amik révén egyre közelebb kerül majd a teljes Windows 7 kompatibilitás.

További információkat a Windows 7 hivatalos honlapján találhat.

 
 Kapcsolódó cikkek: