Új NetBank szolgáltatás a TakarékPont részére

2011.01.06 nyomtatható verzió

Új Electra Internet Banking rendszer állt üzembe, amellyel a TakarékPont takarékszövetkezetei valamint a TakarékBank ügyfelei számára vált könnyebbé a banki ügyek intézése

A TakarékPont a TakarékBank és különböző takarékszövetkezetek egységes arculatú és márkájú szoros együttműködése.

A tavalyi év végétől ezen együttműködésben résztvevő takarékszövetkezetek számára vált elérhetővé a Takarékpont Electra Internet Banking rendszer, amely modern felületével és sokoldalú szolgáltatásaival nyújt bankolási lehetőséget az ügyfeleknek. Ugyanezen szolgáltatáson keresztül a TakarékBank ügyfelei is kezelhetik pénzügyeiket.

A szokásos funkciók mellett többek közt sárga csekk befizetésére is van lehetőség és a gyorssegéd is hatékonyan segíti a felhasználót a banki funkciók között eligazodni. Az internet banking szolgáltatás mellett az Electra ügyfélprogram is az ügyfelek rendelkezésére áll. E két komponens együttműködésével a cégek könnyen tudják banki ügyeiket intézni. A közös terület segítségével az ügyfélprogramban létrehozott megbízásokat alá lehet írni és be lehet küldeni az internet banking felületről, így a cégek aláírási joggal rendelkező felhasználói a világ bármely pontjáról együtt tudnak működni a cég telephelyén dolgozó kollégáikkal.

Az együttműködésben résztvevő takarékszövetkezetek folyamatosan migrálódnak ezen új rendszerbe, így az ügyfelek száma dinamikusan növekszik. Az Electra rugalmasan kialakított architektúrája teszi lehetővé az ügyfélszám ilyen jelentős ütemű növelését és biztosítja a szolgáltatás folyamatos és gyors működését.

 
 Kapcsolódó cikkek: