Mobilfizetés az ERSTE NetBank rendszerében

2011.04.07 nyomtatható verzió

Az ERSTE Bank és az EME Zrt. együttműködésével a bank ügyfelei közvetlenül, bankszámlájuk segítségével vehetnek igénybe mobilfizetési szolgáltatásokat. Az ehhez szükséges regisztrációt a bank NetBank rendszerén keresztül lehet igénybe venni.

Új funkcióval bővül az Electra Internet Banking által biztosított szolgáltatások halmaza. A mobilfizetési szolgáltatásra történő regisztrációval az ügyfelek igénybe vehetik az EME Zrt. szolgáltatásait, amit ERSTE bankos számlájukkal tudnak kiegyenlíteni.

A regisztráció során az ügyfelek megadhatják a mobilfizetéshez használt terhelendő számlájukat és egyéni beállításaikat, például a mobilparkoláshoz a rendszámukat vagy hogy milyen típusú eseményekről szeretnének SMS-ben értesítéseket kapni.

Lehetőség van természetesen a regisztráció illetve a szolgáltatás lemondására is.

A bankok számára egyre fontosabb, hogy az ügyfelek minél több szolgáltatást tudjanak igénybe venni az elektronikus csatornákon keresztül, ne kelljen ezek miatt a bankfiókba menniük. Az Electra rendszernek köszönhetően a bank ügyfelei ezeket a szolgáltatásokat egységesen, egy helyről vehetik igénybe. Biztonsági, adminisztrációs és kényelmi szempontból is fontos, hogy a felhasználók azonosítása is egy ponton történik.

 
 Kapcsolódó cikkek: