4x Business Superbrands a Cardinal

2011.11.02 nyomtatható verzió

2011-ben 4. alkalommal nyerte el a Cardinal a megtisztelő Business Superbrands díjat, amelyet független szakmai zsűri ítél oda a B2B márkák kiválóságainak.

Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy a jelölt mintegy 3000 márka/cég közül melyek viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a Cardinalt idén ismét érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands 2011 elismerést.

A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a Cardinal 2008 óta, amikor ez a nemzetközi program elindult Magyarországon is, minden évben elnyerte a díjat, így idén már 4x Business Superbrands lett.

A Cardinal Kft. rendszerei elektronikusan kezelnek, továbbítanak banki tranzakciókat, így évek óta kiváltják a papír alapú megbízásokat, megmentve ezzel közel 35 ezer fát a kivágástól.

A Cardinal 1994-ben Magyarországon elsőként kínált elektronikus banki szolgáltatást lehetővé tevő szoftvert a bankoknak és ügyfeleiknek. Az Electra rendszer ma már képes kezelni a pénzintézetek összes ügyfélszegmensét, elektronikus csatornáját, és ezzel költséghatékonyan egy integrált,egységes, átjárható felületet biztosít az ügyfeleknek pénzügyeik intézésére.

Az Electra a pénzintézetek többségénél jelen van, így piacvezetővé, sőt iparági sztenderddé vált. Partnereik számára ez költséghatékonyságot és egyben nagyobb biztonságot is garantál, mivel számos nagy banknál tesztelik, és vetik alá biztonsági auditnak a rendszert.

A Cardinal másik üzletága, a CRAFT dokumentumkezelő keretrendszer, amit bankok, biztosítók és más pénzügyi szolgáltatók használnak az elektronikusan és papíron érkező dokumentumaik feldolgozására, azok elintézési folyamatának vezérlésére.

A Cardinal értékét elsősorban a közel 20 éves működés alatt a munkatársak által felhalmozott több száz évnyi fejlesztési tapasztalat és speciális szaktudás adja. A cég értékét tovább növeli a munkaerő kis fluktuációja. A széleskörű szakmai múlttal rendelkező, de egyben az innovációra is nyitott munkatársak biztosítják, hogy rendszereik gyorsan és rugalmasan tudjanak alkalmazkodni az ügyfeleik igényeihez és a technológia fejlődéséhez.

A Cardinal referencialistája mutatja, hogy a partnereinél bevezetett rendszerek az évek folyamán funkcionalitásukban bővültek, megújultak, de mindeközben folyamatosan megbízhatóan működtek.

 
 Kapcsolódó hírek: