Mobilbank a Gránit Bankban

2012.01.03 nyomtatható verzió

Bővítette elektronikus szolgáltatásait a Gránit Bank, az internet banking mellett már elérhető az Electra mobiltelefonokra optimalizált felülete is.

Gránit Mobilbank néven elindította Mobil banking szolgáltatását a Gránit Bank. A szolgáltatáson keresztül minden olyan funkció elérhető, amelyet a bank az ügyfeleknek eddig az internet banking felületen biztosított (az import és export funkciók kivételével). Ezáltal az ügyfelek a bank szolgáltatásait már mobiltelefonjuk segítségével is elérhetik.

A Gránit Mobilbankot az Electra Mobil Banking felülete biztosítja, ami nem más, mint az Electra mobiltelefonokra optimalizált felülete.

A szolgáltatás okostelefonokról és internetezésre alkalmas mobilokról érhető el. A szolgáltatás része egy tesztoldal is, amellyel az ügyfelek szerződéskötés előtt ellenőrizhetik, készülékük alkalmas-e a mobil banking használatára. Szerződéskötés után a felhasználók ugyanazokkal az azonosítókkal és jelszavakkal tudják a mobil banking rendszert igénybe venni, mint amellyel az internet bankinget használják.

További információk a bank honlapján találhatók.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: