Sikeresen lezajlott cégünk integrált minőség- és információbiztonság irányítási rendszerének külső auditja

2013.01.21 nyomtatható verzió

Az SGS külső auditorai ismét átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, és nem találtak nemmegfelelőséget, ezért az ISO 9001:2008 tanúsítványunk újbóli kiadását és ISO/IEC 27001:2005 tanúsítványunk meghosszabbítását javasolták.

A Cardinal Kft. 2003-ban vezette be integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, majd ugyanebben az évben az SGS külső auditja nyomán megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványt, továbbá Magyarországon a szoftverfejlesztő cégek közül elsők között szerzett BS 7799-2:2002 információbiztonság-irányítási rendszer-tanúsítványt.

Cégünk nemcsak bevezette, hanem folyamatosan karbantartja a rendszert a legújabb szabványoknak megfelelően, így integrált rendszerünk már az újabb MSZ ISO/IEC 27001:2006 információbiztonság irányítási és MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabványhoz igazodik.

Az integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszer bevezetése óta az SGS munkatársai rendszeresen lefolytatják a külső auditokat, annak érdekében, hogy a tanúsítványaink érvényessége folytonos maradjon. Ez alkalommal a minőségirányítás szempontjából megújító, míg az információbiztonság szempontból felülvizsgálati auditra került sor. Örömünkre szolgál, hogy mindkét szempontból sikeresen zártuk a külső auditot, így azóta megkaptuk az új minőségirányítási tanúsítványt, amelynek így ez már az 5. kiadása.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: