Fejlesztések a K&H Biztosító Craft rendszerében

2014.03.20 nyomtatható verzió

A K&H Biztosító CRAFT rendszerei a 2013-as évben is több fejlesztési csomaggal bővültek.

A nem-élet üzletágon bevezetésre került egy új képadatbázis, amely lehetővé teszi, hogy a képadatbázis tárolási egységeiben tárolt egyes képek más egységekbe kerüljenek átmozgatásra anélkül, hogy a képre történő hivatkozások megváltoznának, valamint hogy az átmozgatott képek helyén felszabaduló tárterület újrafelhasználható legyen. A megújult képadatbázis lehetőségei kihasználva bevezetésre került egy kötvény archiválási folyamat, amely a lejárt kötvényekhez tartozó képeket újabb tárolási egységekbe szervezi át és ezeket az egységeket felajánlja egy másodlagos tárolóterületre történő átmozgatásra. Az archiválás vezérlésére és nyomon követésére kifejlesztettük az adatbázis karbantartó munkaállomást.

Továbbfinomítottuk a dokumentumok visszakeresési lehetőségeit. Bevezetésre került egy új kereső művelet, amellyel a nagy keresések eredményét csv formátumú fájlba exportáljuk. Felgyorsítottuk és felhasználó baráttá módosítottuk a főszámokra történő iktatást és a főszámokra iktatott dokumentumok visszakeresését.

Bevezetésre került a dokumentumok felfüggesztése funkció, amellyel az ügyintézőknek lehetőségük nyílik a kevésbé fontos, vagy ügyfél visszajelzésre váró dokumentumok megjelölésére és ezen dokumentumok leválasztására az aktív dokumentumokról.

Az élet üzletágon továbbfejlesztettük az ügyletek kezelését. Ezen fejlesztések közé tartozik az ügyletek tömeges kiszignálása, a lezárt ügyletek újranyitása, az aktív ügyletek ügymenetén való módosítás és a keresési szűrőfeltételek bővítése.

Bevezetésre került a nem-élet üzletágon már 2011-től használt és jól bevált gyors iktatási folyamat, amely felgyorsítja az irat rögzítését és iktatását a CRAFT rendszerben.

Kifejlesztettük a csoportos szerződések kezelését, ahol a fejlesztés célja a csoportos szerződésekhez kapcsolódó ügyletek megjelölése és ezáltal annak biztosítása volt, hogy az ügyintézők nagyobb prioritással kezelhessék ezeket az ügyleteket.

 
 Kapcsolódó hírek: