A K&H az év biztosítója 2013-ban

2014.03.21 nyomtatható verzió

25 ezer online szavazat alapján a K&H Biztosító nyerte az Év Biztosítója elismerést.

25 ezer online szavazat alapján a K&H Biztosító nyerte az Év Biztosítója elismerést 2013-ban szolgáltatás kategóriában. A lakossági vagyonbiztosítással foglalkozó társaságokat az ügyfelek online szavazatai alapján versenyeztette meg a biztositas.hu portál. A megmérettetésből az idén a K&H Biztosító került ki nyertesként a szolgáltatás kategóriában 25 ezer értékelés alapján.

A K&H Biztosító élet üzletágánál már 2002-től Craft dokumentum kezelő rendszert használnak a kötvények iratainak ügyintézésére és archiválására. Ez a rendszer 2009-ig a kötvények iratainak utólagos archiválását, majd 2009 januárjától a kötvényekhez kapcsolódó teljes iratanyag kezelését végzi, az iratok teljes életciklusán át, az irat beérkezésétől a hosszú távú archiválásig.

A nem-élet üzletágánál az 2011-ben döntöttek egy új, hatékony dokumentumkezelő rendszer bevezetése mellett, mivel a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) kampány nyomán ugrásszerűen megnövekedett iratmennyiség kezelésére a hagyományos módszer már nem volt elég hatékony. A CRAFT rendszer bevezetése után a biztosító sikeresen kezelte a kampány alatt keletkezett iratokat.

 
 Kapcsolódó hírek: