6x Business Superbrands a Cardinal

2014.04.18 nyomtatható verzió

2013-ben 6. alkalommal nyerte el a Cardinal a megtisztelő Business Superbrands díjat, amelyet független szakmai zsűri ítél oda a B2B márkák kiválóságainak.

Idén hatodik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy a jelölt mintegy 3000 márka/cég közül melyek viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a Cardinalt idén ismét érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands 2013 elismerést.

 

A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a Cardinal 2008 óta, amikor ez a nemzetközi program elindult Magyarországon is, minden évben elnyerte a díjat, így idén már 6x Business Superbrands lett.

 

A Cardinal Kft. rendszerei elektronikusan kezelnek, továbbítanak banki tranzakciókat, így évek óta kiváltják a papír alapú megbízásokat, megmentve ezzel több tízezer fát a kivágástól. A Cardinal 1994-ben Magyarországon elsőként kínált elektronikus banki szolgáltatást lehetővé tevő szoftvert a bankoknak és ügyfeleiknek. Az Electra rendszer ma már képes kezelni a pénzintézetek összes ügyfélszegmensét, elektronikus csatornáját, és ezzel költséghatékonyan egy integrált, egységes, átjárható felületet biztosít az ügyfeleknek pénzügyeik intézésére.

 

A CRAFT dokumentumkezelő és workflow támogató rendszer, a dokumentum management számos területére tud megoldást nyújtani az általános dokumentumkezelő rendszerektől a speciális banki feladatokat ellátó rendszereken át az egyedi igényeket kielégítő rendszerekig. Ma Magyarországon számos bank, több biztosító és más pénzügyi szolgáltató használ Craft rendszert, az elektronikusan és papíron érkező dokumentumaik feldolgozására, továbbá azok elintézési folyamatának vezérlésére.

 

A Cardinal másik üzletága az Electra a pénzintézetek többségénél jelen van, így piacvezetővé, sőt iparági sztenderddé vált. Partnereik számára ez költséghatékonyságot és egyben nagyobb biztonságot is garantál, mivel számos nagy banknál tesztelik, és vetik alá biztonsági auditnak a rendszert.

 

A Cardinal értékét elsősorban a 21 éves működés alatt a munkatársak által felhalmozott több száz évnyi fejlesztési tapasztalat és speciális szaktudás adja. A cég értékét tovább növeli a munkaerő kis fluktuációja. A széleskörű szakmai múlttal rendelkező, de egyben az innovációra is nyitott munkatársak biztosítják, hogy rendszereik gyorsan és rugalmasan tudjanak alkalmazkodni az ügyfeleik igényeihez és a technológia fejlődéséhez.

 

A Cardinal referencialistája mutatja, hogy a partnereinél bevezetett rendszerek az évek folyamán funkcionalitásukban bővültek, megújultak, újra és újra megfelelnek a kor kihívásainak, és mindeközben folyamatosan megbízhatóan működtek.
 
 Kapcsolódó hírek: