Újra sikeres volt cégünk integrált minőség- és információbiztonság irányítási rendszerének külső auditja

2014.04.18 nyomtatható verzió

Az SGS külső auditorai ismét átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, és nem találtak nemmegfelelőséget, ezért az ISO/IEC 27001:2005 tanúsítványunk újból kiadták és ISO 9001:2008 tanúsítványunkat meghosszabbították.

A Cardinal Kft. 2003-ban vezette be integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, majd ugyanebben az évben az SGS külső auditja nyomán megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványt, továbbá Magyarországon a szoftverfejlesztő cégek közül elsők között szerzett BS 7799-2:2002 információbiztonság-irányítási rendszer-tanúsítványt.

Cégünk nemcsak bevezette, hanem folyamatosan karbantartja a rendszert a legújabb szabványoknak megfelelően, így integrált rendszerünk már az újabb MSZ ISO/IEC 27001:2006 információbiztonság irányítási és MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabványhoz igazodik.

Az integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszer bevezetése óta az SGS munkatársai rendszeresen lefolytatják a külső auditokat, annak érdekében, hogy a tanúsítványaink érvényessége folytonos maradjon. Ez alkalommal az információbiztonság szempontjából megújító, míg a minőségirányítás szempontból felülvizsgálati auditra került sor. Nagy örömmel vettük a sikeres külső audit jegyzőkönyvét. Így megkaptuk az új információbiztonság tanúsítványt, amelynek az aktuális szabványnak való megfelelés 4. kiadása.

 
 Kapcsolódó cikkek: