Electra az FHB Banknál

2014.04.18 nyomtatható verzió

Az az idei évtől már az FHB Bank vállalati ügyfelei is használhatják Electra Ügyfélprogramot.

A bank az Electra jelenleg legkorszerűbb 7-es verzióját vezette be. Az új verzióban továbbfejlesztettük a rendszer jogosultság kezelését. Ennek hatására még rugalmasabban állíthatóak be a hozzáférési szintek. Ehhez tartozik az Electra rendszer új komponensének használata is a Web Admin.

A WebAdmin a telepített Admin program webes felülete. A WebAdmin felületen keresztül az ügyféladminisztrációs feladatokat lehet elvégezni. Különösen hasznos fióki használatra, mert segítségével a fióki ügyintézők külön programok telepítése és karbantartása nélkül, böngészőjük segítségével tudják elvégezni munkájukat. Erről bővebben másik partnerünkről szóló hírben olvashatnak.

A Cardinal Kft. a bank igényeinek megfelelően testre szabta az Electra Ügyfélprogramot és a bank számlavezető rendszeréhez illesztette, így az ügyfelek már az FHB Bank szolgáltatásait is elérhetik a máshol már megszokott módon: a műveletek nagy részét offline is elvégezhetik, támogatott a csoportmunka – akár különböző telephelyek között is -, az import-export funkciókon keresztül könnyen megvalósítható a kommunikáció az ügyfelek más rendszerei és az Electra Ügyfélprogram között.

Ezen a linken megtalálható a bank által ajánlott funkcionalitás. Ugyan ezen az oldalon az FHB Bank is bemutatja az Electra rendszer használatából fakadó előnyöket.

 
 Kapcsolódó cikkek: