Megújult a GIRO Zrt. Electra rendszere

2015.11.09 nyomtatható verzió

Az új Electra 7.00 verzió bevezetésével nemcsak az ügyfelek által használt Electra ügyfélprogram felhasználói felülete újult meg, hanem az adminisztrátor felhasználók is új WebAdmin felületet kaptak munkájuk végzéséhez.

A GIRO Zrt. által üzemeltetett Electra rendszer legfőbb felhasználói – több más pénzintézet mellett – a Magyar Államkincstár intézményei. Számukra került most megújításra az Electra rendszer.

GIRO Electra Ügyfélprogram 7.00 verzió

A GIRO Electra Ügyfélprogram 7.00 verzió felhasználói felülete jelentősen átalakult az 5.02-es verzióhoz képest. Az ügyfélprogram a korábbi verziókban megszokott teljes funkcionalitást tartalmazza, de a felhasználó által látható felület és a program használata megváltozott. Az új intuitív felület biztosítja az áttekinthetőséget és a program könnyebb, gyorsabb kezelését, továbbá színvilágában alkalmazkodik a GIRO Zrt. designjához.

WebAdmin

Az Electra 7.00 verzióban bevezetésre került egy új adminisztrátori felület, a WebAdmin. Megszűntek a különböző Adminisztrátor program típusok, helyettük egy új Admin program lett.

Az adminisztrátor felhasználók különböző szerepkörökhöz tartoznak, kihasználva az Electra 7-es verziójában megvalósított jogosultsági rendszer lehetőségeit. Az adminisztrátor felhasználók így a WebAdmin felületen csak a szerepkörüknek (pl. ügyfél adminisztrátor, rendszergazda) megfelelő funkciókat érhetik el, csak a jogosultságaiknak megfelelő adatokat láthatják.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: