Újra sikeresen zárult a Cardinal Kft. integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerének külső auditja

2016.01.08 nyomtatható verzió

Az SGS külső auditorai ismét átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, és nem találtak nemmegfelelőséget, így az ISO 9001:2008 tanúsítványunk újbóli kiadását és az ISO/IEC 27001:2013 tanúsítványunk érvényességének meghosszabbítását javasolták.

A Cardinal Kft. 2003-ban vezette be integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, majd ugyanebben az évben az SGS külső auditja nyomán megkapta az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványt, továbbá Magyarországon a szoftverfejlesztő cégek közül elsők között szerzett BS 7799-2:2002 információbiztonság-irányítási rendszer-tanúsítványt.

Cégünk nemcsak bevezette, hanem folyamatosan karbantartja a rendszert a legújabb szabványoknak megfelelően, így az már az újabb ISO 9001:2008 minőség- és az ISO/IEC 27001:2013 információbiztonság-irányítási szabványokhoz igazodik.

Az integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszer bevezetése óta az SGS munkatársai rendszeresen lefolytatják a külső auditokat, annak érdekében, hogy a tanúsítványaink érvényessége folytonos maradjon. Idén a minőségirányítási szabvány szerinti megújító auditra került sor, míg az információbiztonság irányítási szabvány szerinti felülvizsgálati audit történt.

Az auditorok most a minőségirányítási tanúsítványunk újbóli, immár 6. kiadását javasolták, míg az év elején megújított információbiztonság irányítási tanúsítványunk 6. kiadása továbbra is érvényben maradt.

 
 Kapcsolódó hírek:Kapcsolódó cikkek: