Windows Phone készülékeken is elérhető a ViCA alkalmazásunk

2016.06.09 nyomtatható verzió

Android és az iOS platformok mellett mostantól Windows Phone készülékeken is elérhető cégünk új fejlesztése, a kiemelt biztonságú személyes hitelesítő eszköz, a ViCA.

ViCA

A ViCA egy új, innovatív személyi hitelesítő alkalmazás, mellyel biztonságosan tudja igénybe venni bankja internet banking szolgáltatásait. Segítségével be tud jelentkezni az internet banking szolgáltatásba, valamint alá tudja vele írni a megbízásait, tranzakcióit. A ViCA alkalmazás segítségével megakadályozhatja, hogy csalók megszerezzék belépési adatait vagy ellopják az Ön pénzét.

Az alkalmazás működéséről ezen az oldalon olvashatnak részletesebben.

3 mobil platform - teljes lefedettség

A fejlesztés első fázisában az applikációt a két legnépszerűbb platformra, Android és iOS készülékekre fejlesztettük ki. Mivel a célunk az, hogy minden okostelefont használónak elérhetővé tegyük ezt a biztonságos és kényelmes hitelesítési eszközünket, 2016 márciusától letölthető a Windows Store-ból az applikáció windows phone-ra fejlesztett verziója is.

Az alkalmazást jelenleg a Raiffeisen Bank által biztosított, különböző platformokon elérhető vállalati Electra rendszerekhez lehet igénybe venni, de a közeljövőben bővülni fog ez a lista további Electra rendszert használó bankokkal.

Az applikáció nem használható önállóan internet bankoláshoz, meglévő internet vagy mobil banking szolgáltatás szükséges hozzá.

 
 Kapcsolódó hírek: