K&H Electra24 mobilalkalmazás

2017.02.02 nyomtatható verzió

Elérhető iOS és Android platformokra az Electra rendszer első natív mobil alkalmazása, a K&H Electra24.

Elindult és a K&H Bank vállalati ügyfelei részére elérhető az Electra rendszer natív mobilalkalmazása, az Electra24.

Az app hatékony kiegészítője mind az Electra Ügyfélprogramnak, mind a vállalati Electra Internet Bankingnek. Az alkalmazás az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

- Számlák és számlaegyenlegek megtekintése.

- Tranzakciók keresése és megtekintése.

- Előkészített megbízási csomagok aláírása és elküldése.

- Sorbanálló, visszautasított és teljesített megbízások megtekintése.

A szolgáltatást az Electra felhasználók meglévő felhasználó azonosítóikkal tudják igénybe venni. Az app-ba történő belépéshez autentikálja a felhasználókat, ehhez pedig a Cardinal Kft. legkorszerűbb hitelesítési megoldását, a ViCA alkalmazást használja. A két app együttműködése a felhasználó számára kényelmes és gyors módon van megoldva, a belépési folyamat során az Electra24 alkalmazás automatikusan átírányítja a felhasználót a ViCA appba, majd autentikáció után szintén automatikusan visszajuttatja az Electra24-be.

A megbízási csomagok aláírása szintén a ViCA alkalmazás segítségével történik. A felhasználó kiválaszthatja az aláírandó csomagokat, majd a belépéshez hasonlóan átirányításra kerül a ViCA alkalmazásba. A csomagok jóváhagyása után a felhasználónak lehetősége van arra, hogy az aláírt csomagokat az Electra24 alkalmazás automatikusan beküldje. Aláírás előtt természetesen az app lehetőséget biztosít a csomagok és azok tételeinek megtekintésére.

Az app lehetőséget biztosít az ügyfél más bankban vezett számláinak kezelésére is.

Az ügyfélváltás segítségével a felhasználók egyszerre akár több ügyfelük adatait is tudják kezelni. A felület magyar és angol nyelven is elérhető.

Az Electra24 alkalmazás hibrid technológiával készült, belső webes felülete központilag rugalmasan bővíthető, míg az alkalmazás lehetőségeivel élve sokkal biztonságosabb elérést biztosít, mint egy hagyományos böngészőalapú megoldás.

Az alkalmazást a Cardinal Kft. fejleszti, de a felhasználók érdekében a K&H bank neve alatt kerül ki az alkalmazásboltokba.

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/k-h-electra24/id1178678454?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.cardinal.khb.electra24&hl=en

 
 Kapcsolódó hírek: