Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

Elektronikus Hiteles Archívum bemutatása az E-Banking Summit & Awards 1000+ rendezvényen (2017.10.11)

„Hiteles Elektronikus Archívum – avagy hogyan szabaduljunk meg végleg a papíroktól” címmel tartott előadást a Cardinal CRAFT fejlesztési üzletága az E-Banking Summit & Awards 1000+ konferencián 2017. október 11-én

tovább...

Zrínyi Ilona Matematikaverseny 2017 (2017.02.20)

2017. február 17-én a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány (MATEGYE) megrendezte a Zrínyi Ilona Matematikaverseny ez évi 1. (területi) fordulóit a Cardinal Kft. támogatásával.

tovább...

Külső OCR motorok használata a CRAFT rendszerben (2017.01.17)

Lezárult a CRAFT rendszerben külső OCR motorok felhasználási lehetőségeinek vizsgálata a Cardinal Kft.-nél. Ennek eredményeként olyan új lehetőségek előtt nyílt meg az út a CRAFT rendszerben, mint a szkennelt dokumentumok tartalma alapján történő keresés, szövegrész kimásolása a szkennelt dokumentumból, kereshető PDF-ek előállítása a szkennelt dokumentumokból, vagy információ automatikus kiolvasása kevésbé jól strukturált dokumentumokból.

tovább...

CRAFT 7 dokumentumkezelő rendszer a biztosítók szolgálatában (2017.01.17)

A CRAFT dokumentumkezelő rendszer legújabb verziója, a CRAFT 7, sok olyan új elemet és lehetőséget tartalmaz, mint a dokumentumok szervezett nyilvántartása, az ügymenet kezelés és a más rendszerekkel való együttműködés területén. Ezek segítségével az olyan nagy dokumentum forgalommal és az ezekhez kapcsolódó összetett ügyintézési folyamatokkal rendelkező cégek, mint a biztosítók, nagy mértékben egyszerűsíthetik és átláthatóvá tehetik folyamataikat, dokumentum kezelésüket.

tovább...

Craft 7 bevezetése a K&H Bankban (2016.12.09)

2015 szeptemberében bevezetésre került a Craft 7-es alapokon nyugvó bizonylatfeldolgozó rendszer a K&H Bankban. A Craft 7-es bevezetésével korszerű, megújult, könnyebben használható rendszert kaptak a felhasználók, így gyorsabban tudják kiszolgálni az ügyfeleik kéréseit.

tovább...

A K&H az év biztosítója 2013-ban (2014.03.21)

25 ezer online szavazat alapján a K&H Biztosító nyerte az Év Biztosítója elismerést.

tovább...

Zrínyi Ilona és Gordiusz Matematikaverseny 2011 (2011.02.25)

2011. február 18.-án a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány megrendezte a Zrínyi Ilona Matematikaverseny és a Gordiusz Matematika Tesztverseny ez évi 1. (területi) fordulóit a Cardinal Kft. támogatásával.

tovább...

Zrínyi Ilona Matematikaverseny 2010 (2010.03.08)

Idén is megrendezésre került a Cardinal Kft. által 15 éve támogatott matematikaverseny.

tovább...

Hiteldossziék digitalizálása az MKB -nál. (2009.04.01)

Az MKB országos hálózatán megkezdődött a CRAFT dosszié digitalizáló moduljának bevezetése, melyet a bank többek között a hiteldossziék digitalizálására és címzettekhez történő eljuttatására használ.

tovább...

MATEGYE rendszerének megújítása (2009.03.06)

Megújult a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány feldolgozórendszere.

tovább...

Pályázati lehetőségek elektronikus dokumentumkezelési rendszerek bevezetésére. (2008.11.04)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közelmúltban megjelent pályázatai között különös érdeklődésre tarthat számot az, amelyik (egyebek mellett) dokumentumkezelő, elektronikus iratkezelő és vállalati folyamatmenedzsment rendszerek bevezetéséhez biztosít támogatást a nyertes pályázók számára.

tovább...

Kincstárjegyek megsemmisítésének támogatása a CRAFT rendszerünkkel. (2008.11.03)

Az idén is közbeszerzési pályázatot írtak ki a Kincstári Takarékjegyek megsemmisítésére. Az Ön cége a CRAFT BondChecker rendszer birtokában nyugodtan felvállalhatja az ÁKK által, a megsemmisítésre kiírt pályázat feltételeit, és rendszerünkkel gyorsan és biztonságosan elvégezheti a megsemmisítés előtti ellenőrzési feladatokat.

tovább...

Active Directory alapú Windows autentikáció a CRAFT rendszerben. (2008.11.03)

Rendszerünk a beépített saját jelszókezelésen alapuló autentikáció mellett, ezentúl képes a Windows operációs rendszer által biztosított autentikációs folyamat kezelésére is.

tovább...

Karakterfelismerés a Budapest Autónál (2008.10.29)

Budapest Autófinanszírozási Zrt. több, mint 5 éve használt CRAFT rendszerében karakterfelismeréssel támogatják a feldolgozást.

tovább...

2009. január 1. - Euróbevezetés az ING Szlovákiánál (2008.10.18)

Az ING Bratislava budapesti központtal működő CRAFT banki rendszerének, mely a a bank átutalási (helyi, deviza, kimenő, bejövő) megbízásait feldolgozó rendszere, a szlovákiai euróbevezetésre való felkészítése folyik.

tovább...

CRAFT az OTP Faktoringnál (2008.09.29)

Az OTP Faktoring hitelek felvásárlásánál az információk átvételéhez a CRAFT adatbázisát válaszotta.

tovább...

Office integráció a CRAFT -ban. (2008.07.11)

Új fejlesztésünk segítségével lehetőség nyílik a CRAFT és a Microsoft Office eszközök közötti szoros kapcsolat kialakítására.

tovább...

Formanyomtatvány feldolgozás a Kincstárnál (2008.06.15)

A Magyar Államkincstár a már évek óta működő CRAFT rendszerét újabb modulok megvásárlásával tette teljesebbé.

tovább...

Pályázati pénzekkel támogatják a dokumentumkezelő rendszerek bevezetését (2007.08.21)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közelmúltban megjelent pályázatai között különös érdeklődésre tarthat számot az, amelyik (egyebek mellett) dokumentumkezelő-, elektronikus iratkezelő- és csoportmunka rendszerek bevezetéséhez biztosít támogatást a nyertes pályázók számára.

tovább...

Dinamikus dokumentumkezelés - 10 éves a CRAFT (2006.10.06)

A Cardinal Számítástechnikai Kft. 1994-ben kezdte meg jelenlegi, CRAFT elnevezésû dokumentumkezelõ rendszerének kialakítását. Az ügyféligényeknek megfelelõ fejlesztések és a folyamatos technológiai változások követéseképpen egy olyan dokumentumkezelõ keretrendszer valósult meg, amellyel rugalmasan lehet megvalósítani a dokumentumkezelés dinamizálását.

tovább...

Új modul a Cardinal Kft. dokumentumkezelő rendszerében – dokumentum-kölcsönzési lehetőséggel bővült a CRAFT (2006.09.25)

A CRAFT új modulja, a kölcsönzési modul az irattár, az irattárosok és a szervezet egyéb felhasználóinak közös munkáját támogatja.

tovább...