Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

K&H Electra24 mobilalkalmazás (2017.02.02)

Elérhető iOS és Android platformokra az Electra rendszer első natív mobil alkalmazása, a K&H Electra24.

tovább...

Windows Phone készülékeken is elérhető a ViCA alkalmazásunk (2016.06.09)

Android és az iOS platformok mellett mostantól Windows Phone készülékeken is elérhető cégünk új fejlesztése, a kiemelt biztonságú személyes hitelesítő eszköz, a ViCA.

tovább...

Aláíró munkakörök és kizárások kezelése az Electra rendszerben (2015.11.23)

Az Electra rendszer jogosultsági rendszere egy újabb fontos szempont kezelésével, az aláírók munkakörének megfelelő kizárások figyelembe vételével bővült a 7-es verzióban. Ezzel az újdonsággal még pontosabban lehet megadni az aláírók jogosultságait az Electra rendszerben.

tovább...

Megújult a GIRO Zrt. Electra rendszere (2015.11.09)

Az új Electra 7.00 verzió bevezetésével nemcsak az ügyfelek által használt Electra ügyfélprogram felhasználói felülete újult meg, hanem az adminisztrátor felhasználók is új WebAdmin felületet kaptak munkájuk végzéséhez.

tovább...

Raiffeisen Electra (2015.10.29)

A Raiffeisen Bank Zrt. vállalati ügyfelei számára elérhetővé vált az Electra rendszer mindhárom csatornája: Internet Banking, Mobil Banking és az Ügyfélprogram is! A Raiffeisen Bank Zrt. 2015 októberében csatlakozott az Electra rendszert alkalmazó bankok körébe.

tovább...

WSTP - STP Electra webservice alapon (2015.08.31)

Az STP Electra nagyvállati környezetben lehetővé tette az Electra rendszer automatizált elérését közvetlenül az ügyfelek háttérrendszereiből (pl. könyvelő-, számlázó rendszerek). Az STP bevezetése óta világszerte széles körben is elterjedtté vált a SOA (Service-Oriented Architecture) technológia, ezért a Cardinal elkészítette az STP Electra webservice alapú továbbfejlesztését. Az új STP modul az elődjéhez hasonlóan soap alapon, de már a nemzetközi szabványokhoz igazodó protokollok segítségével kommunikál, így a bankok ügyfelei számára a WSTP Electra használatával mindenféle platformon és a legkülönfélébb alkalmazásfejlesztő keretrendszerekből is lehetőség nyílik arra, hogy a megszokott STP üzeneteket szabványos webservice hívások formájában továbbítsák az Electra rendszer és azon túl a bankok felé.

tovább...

Electra 7 (2015.06.19)

Az Electra 7 az Electra rendszer legkorszerűbb verziója. Ebben az ügyfelek és bankok belső igényei alapján továbbfejlesztettük az Electra jogosultságrendszerét. Kibővült a megadható jogok köre, bevezettük a felhasználói szerepköröket illetve bővítettük a felhasználói jogok alapján elérhető banki műveletek halmazát.

tovább...

E-Banking Summit 2015 (2015.03.12)

A Cardinal Kft. aktív részvételével idén is megrendezésre került az E-Banking Summit konferencia.

tovább...

EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) az Electra rendszerben (2014.06.17)

Új funkcióval bővült az Electra. A rendszer ezentúl képes kezelni az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) tranzakciókat, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy az EFER tételeket Electrán keresztül teljesítsék vagy visszautasítsák.

tovább...

Bannerszerkesztő az Electrában (2014.06.13)

Az Electra rendszer bannerszerkesztőjével a bank saját maga tud ügyfeleknek célzott bannereket, hirdetéseket kitenni az Electra Internet Banking és Electra Mobil Banking felületére valamint célzott marketingleveleket tud küldeni az ügyfeleknek.

tovább...

Kettős rendelkezésű számlák az Electrában (2014.06.13)

A kettős rendelkezésű számlák kezelésével az Electra egy egyszerű és hatékony eszközt ad a bankoknak arra, hogy a bank ellenőrzése alá vonja az ügyfelek bizonyos számláit. Ezek jellemzően olyan projektszámlák, amelyekről indított tranzakciókat a banknak először jóvá kell hagynia.

tovább...

Újra sikeres volt cégünk integrált minőség- és információbiztonság irányítási rendszerének külső auditja (2014.04.18)

Az SGS külső auditorai ismét átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, és nem találtak nemmegfelelőséget, ezért az ISO/IEC 27001:2005 tanúsítványunk újból kiadták és ISO 9001:2008 tanúsítványunkat meghosszabbították.

tovább...

Electra az FHB Banknál (2014.04.18)

Az az idei évtől már az FHB Bank vállalati ügyfelei is használhatják Electra Ügyfélprogramot.

tovább...

Idén is részt vettünk az E-Banking Summit konferencián - előadóként is (2014.03.18)

2014-ben is március 6-án rendezték meg az idei E-Banking Summit konferenciát, melyen a Cardinal Kft. előadása is sorra került Az IG2 hatása a vállalatok pénzügyeire címmel.

tovább...

Új KID ügyfélprogram (2014.02.21)

A KELER Csoport modernizálta az ügyfelei számára elérhetõ Front-end alkalmazását, a KID ügyfélprogramot.

tovább...

ViCA (2014.02.17)

Megjelent az Electra rendszer legújabb és legkorszerűbb hitelesítési eszköze, az Android és iOS platformon is elérhető ViCA alkalmazás.

tovább...

GIRO Zrt. frissítette az a Magyar Államkincstár intézményeinek részére bevezetett Electra rendszerét (2014.01.18)

GIRO Zrt. frissítette az a Magyar Államkincstár intézményeinek részére bevezetett Electra rendszerét.

tovább...

E-Banking Summit konferencia a Cardinal Kft. részvételével (2013.03.18)

Az idén is március 6-án került megrendezésre az E-Banking Summit konferencia, melyen a Cardinal Kft. előadással képviseltette magát Kétcsatornás autentikáció címmel. Itt mutattuk be először ViCA termékünket is.

tovább...

InterGIRO2 változások az Electra rendszerben (2012.07.09)

Magyarország 2012. július 2-án az InterGIRO2 (IG2) projekt keretében bevezette a napközbeni elszámolás lehetőségét. Ez nemcsak a tranzakciók könyvelésében jelent változást, hanem ennek kapcsán megváltozott, bővült a forintátutalási megbízások és a kivonat adattartalma is. A jogalkotók szándéka szerint ezáltal a belföldi forintátutalások az UNIFI (ISO 20022) szabvány szerint működnek.

tovább...

Electra Internet Banking a Drávamenti Takarékszövetkezetnél (2012.02.01)

A Cardinal Kft. Electra Internet Banking rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Drávamenti Takarékszövetkezet.

tovább...

6.01 verziójú ügyfélprogram a K&H Bank ügyfelei részére (2011.08.05)

2011. nyarán a K&H Bank Zrt. bevezette az Electra ügyfélprogram 6.01-es verzióját, ami megváltozott navigációval, kibővített üzleti adattartalommal és a bank színvilágához igazított megjelenéssel fogadja ezentúl az ügyfeleket.

tovább...

Erős hitelesítő eszköz a K&H Bank Zrt. Electra ügyfélprogramjában (2011.08.03)

A K&H Bank Zrt. az Electra ügyfélprogram tranzakcióinak aláírására új, hardveres, kétfaktoros hitelesítő eszközt, ún. tokent vezetett be. A token használata a ma elérhető legnagyobb biztonságot garantálja az Electra rendszer felhasználói számára.

tovább...

e-volúció – Az elektronikus bankolás jelene és jövője (2011.05.30)

Gyimesi István, fejlesztési vezető az elektronikus bankolás fejlődéséről tartott előadást a CEBC által szervezett „E-Banking Summit 2011” konferencián.

tovább...

E-Banking Summit 2011 - A felhők mögött ott az ember (2011.04.27)

Idén a Cardinal Kft. is előadással gazdagítja a CEBC rendezvényét, ahol több mint száz szakember vitatja meg a magyarországi E-Banking piac aktualitásait.

tovább...

Új NetBank szolgáltatás a TakarékPont részére (2011.01.06)

Új Electra Internet Banking rendszer állt üzembe, amellyel a TakarékPont takarékszövetkezetei valamint a TakarékBank ügyfelei számára vált könnyebbé a banki ügyek intézése

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Mecsekvidéke Takarékszövetkezetnél (2010.12.15)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Takarék Szövetkezeti Hitelintézetnél (2010.11.04)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Takarék Szövetkezeti Hitelintézet Kazincbarcikán.

tovább...

Az Electra ügyfélprogram kódjának védelme digitális aláírással (2010.10.11)

A Windows 7 operációs rendszer és a bankbiztonság szigorúbb elvárásainak megfelelően az Electra ügyfélprogram programkódjait szabványos digitális aláírással látjuk el.

tovább...

Új köntösben az Electra ügyfélprogram (2010.10.01)

Teljesen megújult, a bank egyedi színvilágát kívül-belül követő felhasználói felülettel, egyszerűsített navigációval és bővített üzleti adat megjelenítéssel indult útjára az Electra ügyfélprogram 6.00 verziója.

tovább...

KELER Gáz- és Árampiaci KID (2010.09.28)

2010. Július 1-én illetve július 20-án a KELER Zrt. sikeresen elindította a gáz-, illetve árampiaci kereskedést.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Turai Takarékszövetkezetnél (2010.06.28)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Turai Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2010.05.19)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

SMS szolgáltatások az UniCreditnél (2010.04.08)

Új szolgáltatást indított az UniCredit Bank a SpectraNet rendszerében a SMS szolgáltatások online kezelésére.

tovább...

Értékpapír-funckiók az MKB-nál (2010.03.17)

Új funkciókkal, többek közt értékpapír-műveletekkel bővült az MKB Bank PCBankár és NetBankár Business rendszere.

tovább...

Windows 7 teszt alatt az Electra ügyfélprogram (2009.11.27)

A Microsoft Magyarország Kft. és a Cardinal Kft. összefogásának köszönhetően még a Windows 7 operációs rendszer megjelenése előtt alapos fejlesztői teszten esett át az Electra ügyfélprogram. A teszt sikeresen feltárta azokat a pontokat, amiknek javításával az Electra futtathatóvá vált a Windows 7 operációs rendszeren is.

tovább...

Megújult az UniCredit Bank SpectraNet rendszere (2009.10.30)

A bank új arculatához illeszkedő felület egyúttal számos új szolgáltatást is nyújt az ügyfeleknek.

tovább...

Bővült a Banco Popolare Electra Internet Banking szolgáltatása (2009.10.30)

Az új verzió a felület kisebb módosításai mellett számos új szolgáltatást biztosít az ügyfeleknek.

tovább...

Phishing: új csatornákon (2009.09.30)

A közösségi helyek és a csevegőprogramok terjedésével az online bűnözők az adatszerzés új módjait keresik.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Commerzbank Zrt-nél (2009.08.25)

Éles üzemben elindult a Commerzbank Zrt-nél a Cardinal Kft. által készített Electra rendszer. Első lépésként a nagyvállalati ügyfeleket kiszolgáló, Electra ügyfélprogram került bevezetésre három terméktípussal.

tovább...

On-line hibabejelentő felület (2009.08.24)

Elindult a Cardinal Kft. on-line hibabejelentő (CCC) alkalmazása, amely segítségével partnereink számára biztonságos, webes felületen is elérhetővé váltunk.

tovább...

SAP E-Bank a BKV-nál (2009.05.21)

A BKV Zrt. elsőként az idén vezette be az SAP E-Bank modulját, ami a Cardinal Kft. STP Electra megvalósítására épül. A tavaly év végén kezdődött fejlesztés sikeres lezárásaként, 2009. április 1-én történt meg az átállás a korábbi pénzügyi rendszerről a több magyarországi bank eletronikus ügyfélkapcsolati rendszerét is egyetlen ponton összefogó, jól átlátható SAP E-Bank modulra.

tovább...

SAP E-Bank konferencia (2009.05.20)

Az SAP és az UniCredit Bank Zrt. "Modern banki kommunikáció" címmel tartott termékbemutató konferenciát, Magyarország legnagyobb SAP felhasználóinak részére a bank elektronikus csatornákért felelős vezetőinek, és a Cardinal Kft. szakembereinek részvételével együtt.

tovább...

Bank Kupa 2009. - fallabdaverseny az RSC-ben (2009.05.18)

Május 16-án került megrendezésre a már hagyományosnak mondható Bank Kupa fallabdaverseny a Rózsadombi Sport Clubban. Az esemény ezúttal a Cardinal Kft. támogatása és résztvétele mellett zajlott le.

tovább...

Online bankkártya autorizáció indul az ország mintegy 130 takarékszövetkezetében (2009.04.08)

A 2009. március végén a Tak-Info Kft. elindította az online autorizációs rendszer pilot üzemét.

tovább...

Szabályalapú üzenetküldés az Electra rendszerekben (2008.12.08)

Elsőként az UniCredit Banknál került bevezetésre az Electra rendszer új funkciója, a "Szabályalapú üzenetküldés".

tovább...

Euro bevezetés Szlovákiában (2008.12.08)

2009. január 1-től új fizetőeszközként az Euro kerül bevezetésre Szlovákiában. Az Electra rendszer felkészült a Szlovák Korona használatának megszüntetésére. Az Internet Bankingben központilag, míg a telepített ügyfélprogramokban egy apró vonali frissítéssel egyszerűen átállíthatják ügyfeleink az elektronikus bankkapcsolati rendszereiket.

tovább...

Hitelkártya adatok a K&H Bank Electrájában (2008.12.01)

A K&H Bank Zrt. hitelkártya és hagyományos bankkártya adatok lekérdezésével és kártyalimit módosítási megbízással tovább szélesítette az Electra rendszer funkcionalitását.

tovább...

Új ügyfélprogram verzió a K&H Bankban (2008.12.01)

A K&H Bank Zrt. új Electra verziót állított élesbe, tovább bővítve az ügyfelei számára elérhető banki szolgáltatásokat. Az új funkciók között található a hitelkártya adatok lekérdezése, és az Electra ügyfélprogramokba épített szerver autentikáció, ami még biztonságosabbá teszi az ügyfelek részére a bankolást.

tovább...

SEPA megbízás az ERSTE NetBankban (2008.11.20)

Új funkciókkal bővült az ERSTE Bank Lakossági és Vállalati NetBank valamint Electra Ügyfélprogram szolgáltatása. Az új verzióval az ügyfelek - többek közt - SEPA és PriEuro megbízásokat is indíthatnak.

tovább...

Az Electra rendszer elnyerte a Business Superbrand díjat (2008.11.14)

A Cardinal Kft. Electra rendszere 2008-ban Business Superbrand díjat kapott.

tovább...

SEPA megbízás az UniCredit Bank SpectraNet rendszerében (2008.05.08)

Az UniCredit Bank SpectraNet rendszerében 2008 májusától indítható SCT - SEPA Credit Transfer megbízás, amely egyaránt használható belföldi, illetve határokon átnyúló eurófizetésekre.

tovább...

HypEx bankterminál program a Magyar Telekom (MT) részére (2007.04.23)

A HypEx az Electra rendszer részét képező, már korábban is meglevő fejlesztés, egy olyan Microsoft Windows platformon működő alkalmazás, amelynek feladata bizonyos, az elektronic bankinghoz kapcsolódó műveletek automatizált elvégzése.

tovább...

Értékpapír-modul az UniCredit Bank Electra rendszerében (2007.04.03)

2007 márciusában az UniCredit Bank Hungary Zrt. SpectraNet Internet Banking szoftvere értékpapír funkciókkal bővült.

tovább...

EU átutalás a HVB Bank Electra rendszerében (2006.12.07)

HVB Bank Hungary Zrt. Electra rendszerébe implementáltuk az EU megbízás kezelését.

tovább...

Electra Internet banking az ALBA Takarékszövetkezetben (2006.09.12)

Az ALBA Takarékszövetkezet elindította Internet banking szolgáltatását "albanetbank" néven.

tovább...

Újabb takarékszövetkezet a Cardinal Kft. ügyfelei között – Electra rendszer az ALBA Takarékszövetkezetben (2006.08.23)

Az elmúlt hónap végén újabb takarékszövetkezet ügyfelei csatlakoztak Magyarország legelterjedtebb electronic banking rendszeréhez.

tovább...

Újabb takarékszövetkezet a Cardinal Kft. ügyfelei között – Electra rendszer Füzesabonyban (2006.07.24)

2006. júliusában elindult a Füzesabony és Vidéke Takarékszövetkezet új elektronikus bankolást lehetővé tevő szolgáltatása.

tovább...

Egyedi számlaelnevezés és sablonok rendezése, szűrése az Erste Bank Electra rendszerében (2006.07.24)

Az Erste Bank Hungary Nyrt. Electra rendszere (Erste Electra, Erste lakossági és vállalati NetBank, [origo] klikkbank) bővült az egyedi számlaelnevezések funkcióval.

tovább...

Automatikus, önkicsomagoló telepítőkészlet az Electra ügyfélprogramokhoz (2006.06.02)

Önkicsomagoló telepítőkészletet kérhetnek a bankok az Electra programokhoz, programfrissítésekhez.

tovább...

Új Internet Banking demo program a HVB Banknál (2006.05.30)

Ügyfeleink Electra Internet Banking rendszerében elérhető funkciók bemutatására demo programot tudunk készíteni.

tovább...

Új Oberthur chipkártya használatának lehetőségével bővült az Electra (2006.05.17)

Az Oberthur Card System – a világ egyik piacvezető intelligens kártya, illetve kártya-alapú megoldások és alkalmazások gyártójának – egyik legújabb AuthentIC Smart Card CosmopolIC V4 (Authentic Web Pack 3.01) típusú kártyája is használható az Electra ügyfélprogramban. Ezzel bővült az Electra rendszerben használható chipkártyák köre.

tovább...

7 * 24 órás Internet Banking szolgáltatás a Szigetvári Takarékszövetkezet Electra rendszerében (2006.05.12)

A Szigetvári Takarékszövetkezet Electra rendszerében az Internet Banking és Home Banking szolgáltatások már valós, 24 órás elérhetőséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

tovább...