Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

Joghatással bíró mobil hitelesítő és elektronikus aláíró eszköz bemutatása az E-Banking Summit & Awards 1000+ rendezvényen (2017.10.11)

„Erős ügyfél-autentikáció és joghatással bíró elektronikus aláírás a mobilomon” címmel tartott előadást a Cardinal Electra fejlesztési üzletága az E-Banking Summit & Awards 1000+ konferencián 2017. október 11-én

tovább...

K&H Electra24 mobilalkalmazás (2017.02.02)

Elérhető iOS és Android platformokra az Electra rendszer első natív mobil alkalmazása, a K&H Electra24.

tovább...

Windows Phone készülékeken is elérhető a ViCA alkalmazásunk (2016.06.09)

Android és az iOS platformok mellett mostantól Windows Phone készülékeken is elérhető cégünk új fejlesztése, a kiemelt biztonságú személyes hitelesítő eszköz, a ViCA.

tovább...

E-Banking Summit 2016 (2016.03.04)

"Okos Bankolás - Intelligens internetbanki megoldások az ügyfelek érdekében" címmel tartott előadást a Cardinal Kft. az idei E-Banking Summit konferencián, amelyre 2016. március 3-án került sor.

tovább...

Aláíró munkakörök és kizárások kezelése az Electra rendszerben (2015.11.23)

Az Electra rendszer jogosultsági rendszere egy újabb fontos szempont kezelésével, az aláírók munkakörének megfelelő kizárások figyelembe vételével bővült a 7-es verzióban. Ezzel az újdonsággal még pontosabban lehet megadni az aláírók jogosultságait az Electra rendszerben.

tovább...

Megújult a GIRO Zrt. Electra rendszere (2015.11.09)

Az új Electra 7.00 verzió bevezetésével nemcsak az ügyfelek által használt Electra ügyfélprogram felhasználói felülete újult meg, hanem az adminisztrátor felhasználók is új WebAdmin felületet kaptak munkájuk végzéséhez.

tovább...

Raiffeisen Electra (2015.10.29)

A Raiffeisen Bank Zrt. vállalati ügyfelei számára elérhetővé vált az Electra rendszer mindhárom csatornája: Internet Banking, Mobil Banking és az Ügyfélprogram is! A Raiffeisen Bank Zrt. 2015 októberében csatlakozott az Electra rendszert alkalmazó bankok körébe.

tovább...

WSTP - STP Electra webservice alapon (2015.08.31)

Az STP Electra nagyvállati környezetben lehetővé tette az Electra rendszer automatizált elérését közvetlenül az ügyfelek háttérrendszereiből (pl. könyvelő-, számlázó rendszerek). Az STP bevezetése óta világszerte széles körben is elterjedtté vált a SOA (Service-Oriented Architecture) technológia, ezért a Cardinal elkészítette az STP Electra webservice alapú továbbfejlesztését. Az új STP modul az elődjéhez hasonlóan soap alapon, de már a nemzetközi szabványokhoz igazodó protokollok segítségével kommunikál, így a bankok ügyfelei számára a WSTP Electra használatával mindenféle platformon és a legkülönfélébb alkalmazásfejlesztő keretrendszerekből is lehetőség nyílik arra, hogy a megszokott STP üzeneteket szabványos webservice hívások formájában továbbítsák az Electra rendszer és azon túl a bankok felé.

tovább...

Electra 7 (2015.06.19)

Az Electra 7 az Electra rendszer legkorszerűbb verziója. Ebben az ügyfelek és bankok belső igényei alapján továbbfejlesztettük az Electra jogosultságrendszerét. Kibővült a megadható jogok köre, bevezettük a felhasználói szerepköröket illetve bővítettük a felhasználói jogok alapján elérhető banki műveletek halmazát.

tovább...

E-Banking Summit 2015 (2015.03.12)

A Cardinal Kft. aktív részvételével idén is megrendezésre került az E-Banking Summit konferencia.

tovább...

EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) az Electra rendszerben (2014.06.17)

Új funkcióval bővült az Electra. A rendszer ezentúl képes kezelni az EFER (Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer) tranzakciókat, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy az EFER tételeket Electrán keresztül teljesítsék vagy visszautasítsák.

tovább...

Bannerszerkesztő az Electrában (2014.06.13)

Az Electra rendszer bannerszerkesztőjével a bank saját maga tud ügyfeleknek célzott bannereket, hirdetéseket kitenni az Electra Internet Banking és Electra Mobil Banking felületére valamint célzott marketingleveleket tud küldeni az ügyfeleknek.

tovább...

Kettős rendelkezésű számlák az Electrában (2014.06.13)

A kettős rendelkezésű számlák kezelésével az Electra egy egyszerű és hatékony eszközt ad a bankoknak arra, hogy a bank ellenőrzése alá vonja az ügyfelek bizonyos számláit. Ezek jellemzően olyan projektszámlák, amelyekről indított tranzakciókat a banknak először jóvá kell hagynia.

tovább...

Újra sikeres volt cégünk integrált minőség- és információbiztonság irányítási rendszerének külső auditja (2014.04.18)

Az SGS külső auditorai ismét átvizsgálták cégünk integrált minőség- és információbiztonság-irányítási rendszerét, és nem találtak nemmegfelelőséget, ezért az ISO/IEC 27001:2005 tanúsítványunk újból kiadták és ISO 9001:2008 tanúsítványunkat meghosszabbították.

tovább...

Electra az FHB Banknál (2014.04.18)

Az az idei évtől már az FHB Bank vállalati ügyfelei is használhatják Electra Ügyfélprogramot.

tovább...

Idén is részt vettünk az E-Banking Summit konferencián - előadóként is (2014.03.18)

2014-ben is március 6-án rendezték meg az idei E-Banking Summit konferenciát, melyen a Cardinal Kft. előadása is sorra került Az IG2 hatása a vállalatok pénzügyeire címmel.

tovább...

Új KID ügyfélprogram (2014.02.21)

A KELER Csoport modernizálta az ügyfelei számára elérhetõ Front-end alkalmazását, a KID ügyfélprogramot.

tovább...

ViCA (2014.02.17)

Megjelent az Electra rendszer legújabb és legkorszerűbb hitelesítési eszköze, az Android és iOS platformon is elérhető ViCA alkalmazás.

tovább...

GIRO Zrt. frissítette az a Magyar Államkincstár intézményeinek részére bevezetett Electra rendszerét (2014.01.18)

GIRO Zrt. frissítette az a Magyar Államkincstár intézményeinek részére bevezetett Electra rendszerét.

tovább...

WebAdmin a Takarékbankban (2013.12.16)

Az Electra rendszer egy teljesen új komponense debütált a Takarékbank rendszerében.

tovább...

Nyilatkozat az ingyenes készpénzfelvételről (2013.12.13)

A Magyar Országgyűlés a pénzügyi rezsicsökkentésről szóló törvény elfogadásával lehetővé tette, hogy a bankok ügyfelei az internet banking szolgáltatások felületén keresztül is nyilatkozatot tehessenek.

tovább...

E-Banking Summit konferencia a Cardinal Kft. részvételével (2013.03.18)

Az idén is március 6-án került megrendezésre az E-Banking Summit konferencia, melyen a Cardinal Kft. előadással képviseltette magát Kétcsatornás autentikáció címmel. Itt mutattuk be először ViCA termékünket is.

tovább...

Új Internetes eDEMAT szolgáltatás 2012. november 1-től a KELER-ben! (2012.11.10)

Elindult a KELER Zrt. számára készített eDEMAT rendszer, amely a dematerializált értékpapírok keletkeztetésére, adatváltoztatására, valamint törlésére vonatkozó szolgáltatások elektronikus megrendelésére és a folyamat teljes lebonyolítására ad lehetőséget.

tovább...

A KDB Bank NetBank szolgáltatása új funkciókkal bővült (2012.09.11)

Idén nyáron új funkciók kerültek bevezetésre a KDB Bank ügyfelei részére a KDB NetBank felületen.

tovább...

InterGIRO2 változások az Electra rendszerben (2012.07.09)

Magyarország 2012. július 2-án az InterGIRO2 (IG2) projekt keretében bevezette a napközbeni elszámolás lehetőségét. Ez nemcsak a tranzakciók könyvelésében jelent változást, hanem ennek kapcsán megváltozott, bővült a forintátutalási megbízások és a kivonat adattartalma is. A jogalkotók szándéka szerint ezáltal a belföldi forintátutalások az UNIFI (ISO 20022) szabvány szerint működnek.

tovább...

E-Banking Summit 2012 (2012.03.14)

Március 6-án került megrendezésre az idei E-Banking Summit, amelynek témája idén az elektronikus bankolás volt. A Cardinal Kft. félórás előadása a felhasználók authentikációjának jövőjét vázolta fel.

tovább...

Új Erste Vállalati NetBank arculat (2012.02.09)

Hosszú idő után végre megújult az Erste Vállalati NetBankjának felülete. A bank kérésére ugyan a lakossági felhasználók felülete változatlan maradt, a vállalati ügyfélkör azonban már egy sokkal korszerűbb és modernebb szolgáltatást vehet igénybe.

tovább...

Electra Internet Banking a Drávamenti Takarékszövetkezetnél (2012.02.01)

A Cardinal Kft. Electra Internet Banking rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Drávamenti Takarékszövetkezet.

tovább...

Mobilbank a Gránit Bankban (2012.01.03)

Bővítette elektronikus szolgáltatásait a Gránit Bank, az internet banking mellett már elérhető az Electra mobiltelefonokra optimalizált felülete is.

tovább...

Új értékpapír funckiók a Takarékpont Electra Internet Banking rendszerében (2011.11.09)

Még csak nyáron állt élesbe, de idén ősszel már új funkciókkal bővült a Takarékbank és a Takarékpont körbe tartozó takarékszövetkezetek Electra Internet Banking rendszere.

tovább...

Új funkciók a Banco Popolare rendszerében (2011.11.08)

Frissítést kapott a Banco Popolare Electra rendszere, amely hasznos új funkciókat biztosít a bank ügyfeleinek.

tovább...

Értékpapír funkciók a Takarékpont és Takarékbank rendszereiben (2011.08.09)

A Takarékbank ügyfelei és a Takarékpont brand-be tartozó takarékszövetkezetek már értékpapír műveleteket is végezhetnek az Electra Internet Banking által biztosított felületen keresztül.

tovább...

6.01 verziójú ügyfélprogram a K&H Bank ügyfelei részére (2011.08.05)

2011. nyarán a K&H Bank Zrt. bevezette az Electra ügyfélprogram 6.01-es verzióját, ami megváltozott navigációval, kibővített üzleti adattartalommal és a bank színvilágához igazított megjelenéssel fogadja ezentúl az ügyfeleket.

tovább...

Erős hitelesítő eszköz a K&H Bank Zrt. Electra ügyfélprogramjában (2011.08.03)

A K&H Bank Zrt. az Electra ügyfélprogram tranzakcióinak aláírására új, hardveres, kétfaktoros hitelesítő eszközt, ún. tokent vezetett be. A token használata a ma elérhető legnagyobb biztonságot garantálja az Electra rendszer felhasználói számára.

tovább...

SMS darabszám csökkentés az ERSTÉnél (2011.07.18)

Az ERSTE Bank közelmúltban bevezetett fejlesztése nagy mértékben csökkenti az Electra által kiküldött aláíró SMS-ek darabszámát, amivel jelentős költségcsökkentést tudtak elérni.

tovább...

Mobil banking szolgáltatás az UniCredit Banknál (2011.06.01)

Egyedülállóan széles funkcionalitással elindult az UniCredit Bank SpectraNet Mobil Banking szolgáltatása, amellyel az ügyfelek mobiltelefonjuk segítségével tudják a bank szolgáltatásait igénybe venni.

tovább...

e-volúció – Az elektronikus bankolás jelene és jövője (2011.05.30)

Gyimesi István, fejlesztési vezető az elektronikus bankolás fejlődéséről tartott előadást a CEBC által szervezett „E-Banking Summit 2011” konferencián.

tovább...

E-Banking Summit 2011 - A felhők mögött ott az ember (2011.04.27)

Idén a Cardinal Kft. is előadással gazdagítja a CEBC rendezvényét, ahol több mint száz szakember vitatja meg a magyarországi E-Banking piac aktualitásait.

tovább...

Mobilfizetés az ERSTE NetBank rendszerében (2011.04.07)

Az ERSTE Bank és az EME Zrt. együttműködésével a bank ügyfelei közvetlenül, bankszámlájuk segítségével vehetnek igénybe mobilfizetési szolgáltatásokat. Az ehhez szükséges regisztrációt a bank NetBank rendszerén keresztül lehet igénybe venni.

tovább...

Electra Internet Banking a Rum és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2011.03.01)

A Cardinal Kft. Electra Internet Banking rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra Internet Banking a Gránit Banknál is (2011.02.03)

A napokban elindult a Gránit Bank honlapja, az ügyfelek azonban már december óta használhatják az Electra Internet Banking szolgáltatásait.

tovább...

Új NetBank szolgáltatás a TakarékPont részére (2011.01.06)

Új Electra Internet Banking rendszer állt üzembe, amellyel a TakarékPont takarékszövetkezetei valamint a TakarékBank ügyfelei számára vált könnyebbé a banki ügyek intézése

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Mecsekvidéke Takarékszövetkezetnél (2010.12.15)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Takarék Szövetkezeti Hitelintézetnél (2010.11.04)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Takarék Szövetkezeti Hitelintézet Kazincbarcikán.

tovább...

Az Electra ügyfélprogram kódjának védelme digitális aláírással (2010.10.11)

A Windows 7 operációs rendszer és a bankbiztonság szigorúbb elvárásainak megfelelően az Electra ügyfélprogram programkódjait szabványos digitális aláírással látjuk el.

tovább...

Új köntösben az Electra ügyfélprogram (2010.10.01)

Teljesen megújult, a bank egyedi színvilágát kívül-belül követő felhasználói felülettel, egyszerűsített navigációval és bővített üzleti adat megjelenítéssel indult útjára az Electra ügyfélprogram 6.00 verziója.

tovább...

KELER Gáz- és Árampiaci KID (2010.09.28)

2010. Július 1-én illetve július 20-án a KELER Zrt. sikeresen elindította a gáz-, illetve árampiaci kereskedést.

tovább...

Vállalati MobilBank szolgáltatás az Ersténél (2010.08.02)

Az ERSTE Bank Vállalati MobilBank néven indította el az Electra Mobil Banking szolgáltatását vállalati ügyfelei részére. Ezzel a NetBank teljes funkcionalitását lehet mobil eszközökre optimalizált felületen keresztül elérni.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Turai Takarékszövetkezetnél (2010.06.28)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Turai Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2010.05.19)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

SMS szolgáltatások az UniCreditnél (2010.04.08)

Új szolgáltatást indított az UniCredit Bank a SpectraNet rendszerében a SMS szolgáltatások online kezelésére.

tovább...

Értékpapír-funckiók az MKB-nál (2010.03.17)

Új funkciókkal, többek közt értékpapír-műveletekkel bővült az MKB Bank PCBankár és NetBankár Business rendszere.

tovább...

Megújult Electra rendszer a takarékszövetkezeteknél (2010.03.12)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Kisdunamenti Takarékszövetkezet.

tovább...

Adathalász támadások (2010.01.05)

A napokban ismét adathalász támadás ért több magyarországi bankot. Bár ezek a támadások néhány egyszerű lépéssel kivédhetők, ezek a próbálkozások új veszélyt is rejtenek.

tovább...

Windows 7 teszt alatt az Electra ügyfélprogram (2009.11.27)

A Microsoft Magyarország Kft. és a Cardinal Kft. összefogásának köszönhetően még a Windows 7 operációs rendszer megjelenése előtt alapos fejlesztői teszten esett át az Electra ügyfélprogram. A teszt sikeresen feltárta azokat a pontokat, amiknek javításával az Electra futtathatóvá vált a Windows 7 operációs rendszeren is.

tovább...

Megújult az UniCredit Bank SpectraNet rendszere (2009.10.30)

A bank új arculatához illeszkedő felület egyúttal számos új szolgáltatást is nyújt az ügyfeleknek.

tovább...

Bővült a Banco Popolare Electra Internet Banking szolgáltatása (2009.10.30)

Az új verzió a felület kisebb módosításai mellett számos új szolgáltatást biztosít az ügyfeleknek.

tovább...

Phishing: új csatornákon (2009.09.30)

A közösségi helyek és a csevegőprogramok terjedésével az online bűnözők az adatszerzés új módjait keresik.

tovább...

Electra rendszer bevezetése a Commerzbank Zrt-nél (2009.08.25)

Éles üzemben elindult a Commerzbank Zrt-nél a Cardinal Kft. által készített Electra rendszer. Első lépésként a nagyvállalati ügyfeleket kiszolgáló, Electra ügyfélprogram került bevezetésre három terméktípussal.

tovább...

On-line hibabejelentő felület (2009.08.24)

Elindult a Cardinal Kft. on-line hibabejelentő (CCC) alkalmazása, amely segítségével partnereink számára biztonságos, webes felületen is elérhetővé váltunk.

tovább...

SAP E-Bank a BKV-nál (2009.05.21)

A BKV Zrt. elsőként az idén vezette be az SAP E-Bank modulját, ami a Cardinal Kft. STP Electra megvalósítására épül. A tavaly év végén kezdődött fejlesztés sikeres lezárásaként, 2009. április 1-én történt meg az átállás a korábbi pénzügyi rendszerről a több magyarországi bank eletronikus ügyfélkapcsolati rendszerét is egyetlen ponton összefogó, jól átlátható SAP E-Bank modulra.

tovább...

SAP E-Bank konferencia (2009.05.20)

Az SAP és az UniCredit Bank Zrt. "Modern banki kommunikáció" címmel tartott termékbemutató konferenciát, Magyarország legnagyobb SAP felhasználóinak részére a bank elektronikus csatornákért felelős vezetőinek, és a Cardinal Kft. szakembereinek részvételével együtt.

tovább...

Bank Kupa 2009. - fallabdaverseny az RSC-ben (2009.05.18)

Május 16-án került megrendezésre a már hagyományosnak mondható Bank Kupa fallabdaverseny a Rózsadombi Sport Clubban. Az esemény ezúttal a Cardinal Kft. támogatása és résztvétele mellett zajlott le.

tovább...

Pontegyenleg és -beváltás funkció Internet Bankingben (2009.05.13)

Az Electra Internet Banking rendszer nem csak bank- és értékpapír műveletek végrehajtását teszi lehetővé, hanem segítségével egyéb banki termékekhez kapcsolódó műveletek is elvégezhetők.

tovább...

Internet Banking Oracle alapokon (2009.04.15)

Az Electra Internet Banking rendszer legújabb verziója lehetővé teszi az általa kezelt adatok különféle adatbázis-kezelőkben, így például Oracle-ben történő tárolását.

tovább...

Online bankkártya autorizáció indul az ország mintegy 130 takarékszövetkezetében (2009.04.08)

A 2009. március végén a Tak-Info Kft. elindította az online autorizációs rendszer pilot üzemét.

tovább...

Internet banking szolgáltatásokat támadó vírusok (2009.02.17)

Egyre több olyan trójai vírus jelent meg, amelyek kifejezetten banki adatok lopására és az ügyfelek pénzének megszerzésére szakosodtak.

tovább...

Electra Internet Banking a KDB Banknál (2009.01.19)

KDB NetBank néven Electra Internet Banking szolgáltatást nyújt ügyfelei számára a KDB Bank (Magyarország) Zrt.

tovább...

Electra Internet Banking már olaszul is! (2009.01.06)

Megújult a Banco Popolare Hungary Zrt. Electra Internet Banking rendszere, amely új funkciók mellett ezentúl olasz nyelven is használható.

tovább...

Electra Internet Banking az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2009.01.05)

Az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet 2004. óta sikeresen üzemelő Electra homebanking szolgáltatása mellett 2008. decembertől a Cardinal Kft. Electra Internet Banking szoftverével is a nagyközönség minél szélesebb körű kiszolgálását biztosítja.

tovább...

Szabályalapú üzenetküldés az Electra rendszerekben (2008.12.08)

Elsőként az UniCredit Banknál került bevezetésre az Electra rendszer új funkciója, a "Szabályalapú üzenetküldés".

tovább...

Euro bevezetés Szlovákiában (2008.12.08)

2009. január 1-től új fizetőeszközként az Euro kerül bevezetésre Szlovákiában. Az Electra rendszer felkészült a Szlovák Korona használatának megszüntetésére. Az Internet Bankingben központilag, míg a telepített ügyfélprogramokban egy apró vonali frissítéssel egyszerűen átállíthatják ügyfeleink az elektronikus bankkapcsolati rendszereiket.

tovább...

Hitelkártya adatok a K&H Bank Electrájában (2008.12.01)

A K&H Bank Zrt. hitelkártya és hagyományos bankkártya adatok lekérdezésével és kártyalimit módosítási megbízással tovább szélesítette az Electra rendszer funkcionalitását.

tovább...

Új ügyfélprogram verzió a K&H Bankban (2008.12.01)

A K&H Bank Zrt. új Electra verziót állított élesbe, tovább bővítve az ügyfelei számára elérhető banki szolgáltatásokat. Az új funkciók között található a hitelkártya adatok lekérdezése, és az Electra ügyfélprogramokba épített szerver autentikáció, ami még biztonságosabbá teszi az ügyfelek részére a bankolást.

tovább...

SEPA megbízás az ERSTE NetBankban (2008.11.20)

Új funkciókkal bővült az ERSTE Bank Lakossági és Vállalati NetBank valamint Electra Ügyfélprogram szolgáltatása. Az új verzióval az ügyfelek - többek közt - SEPA és PriEuro megbízásokat is indíthatnak.

tovább...

Az Electra rendszer elnyerte a Business Superbrand díjat (2008.11.14)

A Cardinal Kft. Electra rendszere 2008-ban Business Superbrand díjat kapott.

tovább...

2008. nyarán egy új, kártyaadatok lopására szakosodott trójai vírus jelent meg az Interneten. (2008.08.27)

A trójai program specialitása, hogy akkor aktivizálódik, amikor a felhasználó egy elektronikus fizetési oldalt vagy internetbank rendszert használ a böngészőjében.

tovább...

Új Cardinal rendszer az MKB Bankban (2008.06.12)

Újabb csatornával bővült az MKB Bank elektronikus banki szolgáltatás-palettája: NetBANKÁR Business néven a Bank a vállalati ügyfélköre számára bevezette a Cardinal Kft. Internet bankingjét.

tovább...

SEPA megbízás az UniCredit Bank SpectraNet rendszerében (2008.05.08)

Az UniCredit Bank SpectraNet rendszerében 2008 májusától indítható SCT - SEPA Credit Transfer megbízás, amely egyaránt használható belföldi, illetve határokon átnyúló eurófizetésekre.

tovább...

Hitelkártya funkciók az UniCredit SpectraNet programjaiban (2007.09.03)

2007. július 27-től hitelkártya funkciókkal bővült a UniCredit Bank Cardinal Kft. által fejlesztett SpectraNet Internet Bankingje.

tovább...

Egyre kényelmesebb bankolás interneten keresztül (2007.05.29)

Az ERSTE Bank vállalati NetBank felhasználói számára tovább bővültek a kényelmi lehetőségek a közelmúltban bevezetett fejlesztések eredményeképp.

tovább...

HypEx bankterminál program a Magyar Telekom (MT) részére (2007.04.23)

A HypEx az Electra rendszer részét képező, már korábban is meglevő fejlesztés, egy olyan Microsoft Windows platformon működő alkalmazás, amelynek feladata bizonyos, az elektronic bankinghoz kapcsolódó műveletek automatizált elvégzése.

tovább...

Értékpapír-modul az UniCredit Bank Electra rendszerében (2007.04.03)

2007 márciusában az UniCredit Bank Hungary Zrt. SpectraNet Internet Banking szoftvere értékpapír funkciókkal bővült.

tovább...

Közlemény az Electra Internet Banking rendszert használó ügyfeleket ért adathalászati támadásról (2006.12.07)

Az elmúlt napokban több magyarországi bank ügyfeleit támadták az adathalászat (phishing) módszerével. Magyarországon a legtöbb bank által használt internet banking rendszer az Electra Internet Banking, így az ezt a rendszert üzemeltető bankok ügyfeleit is elérte a támadás.

tovább...

EU átutalás a HVB Bank Electra rendszerében (2006.12.07)

HVB Bank Hungary Zrt. Electra rendszerébe implementáltuk az EU megbízás kezelését.

tovább...

Electra Internet banking az ALBA Takarékszövetkezetben (2006.09.12)

Az ALBA Takarékszövetkezet elindította Internet banking szolgáltatását "albanetbank" néven.

tovább...

Újabb takarékszövetkezet a Cardinal Kft. ügyfelei között – Electra rendszer az ALBA Takarékszövetkezetben (2006.08.23)

Az elmúlt hónap végén újabb takarékszövetkezet ügyfelei csatlakoztak Magyarország legelterjedtebb electronic banking rendszeréhez.

tovább...

Újabb takarékszövetkezet a Cardinal Kft. ügyfelei között – Electra rendszer Füzesabonyban (2006.07.24)

2006. júliusában elindult a Füzesabony és Vidéke Takarékszövetkezet új elektronikus bankolást lehetővé tevő szolgáltatása.

tovább...

Egyedi számlaelnevezés és sablonok rendezése, szűrése az Erste Bank Electra rendszerében (2006.07.24)

Az Erste Bank Hungary Nyrt. Electra rendszere (Erste Electra, Erste lakossági és vállalati NetBank, [origo] klikkbank) bővült az egyedi számlaelnevezések funkcióval.

tovább...

On-line hitelkártya igénylés az [origo] klikkbank számlacsomaghoz (2006.06.20)

Az [origo] klikkbank funkcionalitása bővült a hitelkártya igénylés lehetőségével.

tovább...

Automatikus, önkicsomagoló telepítőkészlet az Electra ügyfélprogramokhoz (2006.06.02)

Önkicsomagoló telepítőkészletet kérhetnek a bankok az Electra programokhoz, programfrissítésekhez.

tovább...

Új Internet Banking demo program a HVB Banknál (2006.05.30)

Ügyfeleink Electra Internet Banking rendszerében elérhető funkciók bemutatására demo programot tudunk készíteni.

tovább...

Új Oberthur chipkártya használatának lehetőségével bővült az Electra (2006.05.17)

Az Oberthur Card System – a világ egyik piacvezető intelligens kártya, illetve kártya-alapú megoldások és alkalmazások gyártójának – egyik legújabb AuthentIC Smart Card CosmopolIC V4 (Authentic Web Pack 3.01) típusú kártyája is használható az Electra ügyfélprogramban. Ezzel bővült az Electra rendszerben használható chipkártyák köre.

tovább...

7 * 24 órás Internet Banking szolgáltatás a Szigetvári Takarékszövetkezet Electra rendszerében (2006.05.12)

A Szigetvári Takarékszövetkezet Electra rendszerében az Internet Banking és Home Banking szolgáltatások már valós, 24 órás elérhetőséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

tovább...

Internetes hiteligénylési lehetőség az Electra Internet bankingben (2006.04.07)

Új lehetőséggel bővült a Cardinal Kft. internetes banki szolgáltatásokat elérhetővé tevő rendszere, az Electra. Az eddig meglévő számos funkció mellett immár a Személyi kölcsön igénylés és a Lakossági folyószámlahitel igénylése is eljuttatható a pénzintézethez otthonról, az internet közvetítésével.

tovább...

Bankbiztonság az elektronikus szolgáltatások fejlődéséért – workshop (2006.03.27)

Az IDG szervezésében elindított konferenciasorozat következő állomása a 2006. március 28-ára tervezett workshop, amelyen a Cardinal Kft. is részt vesz. Előadásunk témája az Internetes banki rendszerek, előadónk az internet banking terület fejlesztési vezetője, Gyimesi István úr. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a konferencián!

tovább...