Internet alapú banki ügyfélrendszerek

mobil alapú banki ügyfélrendszerek

Banki ügyfélkezelő rendszerek

dokumentumkezelő rendszerek

craft bank rendszerek

egyedi rendszerek

Joghatással bíró mobil hitelesítő és elektronikus aláíró eszköz bemutatása az E-Banking Summit & Awards 1000+ rendezvényen (2017.10.11)

„Erős ügyfél-autentikáció és joghatással bíró elektronikus aláírás a mobilomon” címmel tartott előadást a Cardinal Electra fejlesztési üzletága az E-Banking Summit & Awards 1000+ konferencián 2017. október 11-én

tovább...

E-Banking Summit 2016 (2016.03.04)

"Okos Bankolás - Intelligens internetbanki megoldások az ügyfelek érdekében" címmel tartott előadást a Cardinal Kft. az idei E-Banking Summit konferencián, amelyre 2016. március 3-án került sor.

tovább...

WebAdmin a Takarékbankban (2013.12.16)

Az Electra rendszer egy teljesen új komponense debütált a Takarékbank rendszerében.

tovább...

Nyilatkozat az ingyenes készpénzfelvételről (2013.12.13)

A Magyar Országgyűlés a pénzügyi rezsicsökkentésről szóló törvény elfogadásával lehetővé tette, hogy a bankok ügyfelei az internet banking szolgáltatások felületén keresztül is nyilatkozatot tehessenek.

tovább...

Új Internetes eDEMAT szolgáltatás 2012. november 1-től a KELER-ben! (2012.11.10)

Elindult a KELER Zrt. számára készített eDEMAT rendszer, amely a dematerializált értékpapírok keletkeztetésére, adatváltoztatására, valamint törlésére vonatkozó szolgáltatások elektronikus megrendelésére és a folyamat teljes lebonyolítására ad lehetőséget.

tovább...

A KDB Bank NetBank szolgáltatása új funkciókkal bővült (2012.09.11)

Idén nyáron új funkciók kerültek bevezetésre a KDB Bank ügyfelei részére a KDB NetBank felületen.

tovább...

E-Banking Summit 2012 (2012.03.14)

Március 6-án került megrendezésre az idei E-Banking Summit, amelynek témája idén az elektronikus bankolás volt. A Cardinal Kft. félórás előadása a felhasználók authentikációjának jövőjét vázolta fel.

tovább...

Új Erste Vállalati NetBank arculat (2012.02.09)

Hosszú idő után végre megújult az Erste Vállalati NetBankjának felülete. A bank kérésére ugyan a lakossági felhasználók felülete változatlan maradt, a vállalati ügyfélkör azonban már egy sokkal korszerűbb és modernebb szolgáltatást vehet igénybe.

tovább...

Új értékpapír funckiók a Takarékpont Electra Internet Banking rendszerében (2011.11.09)

Még csak nyáron állt élesbe, de idén ősszel már új funkciókkal bővült a Takarékbank és a Takarékpont körbe tartozó takarékszövetkezetek Electra Internet Banking rendszere.

tovább...

Új funkciók a Banco Popolare rendszerében (2011.11.08)

Frissítést kapott a Banco Popolare Electra rendszere, amely hasznos új funkciókat biztosít a bank ügyfeleinek.

tovább...

Értékpapír funkciók a Takarékpont és Takarékbank rendszereiben (2011.08.09)

A Takarékbank ügyfelei és a Takarékpont brand-be tartozó takarékszövetkezetek már értékpapír műveleteket is végezhetnek az Electra Internet Banking által biztosított felületen keresztül.

tovább...

SMS darabszám csökkentés az ERSTÉnél (2011.07.18)

Az ERSTE Bank közelmúltban bevezetett fejlesztése nagy mértékben csökkenti az Electra által kiküldött aláíró SMS-ek darabszámát, amivel jelentős költségcsökkentést tudtak elérni.

tovább...

Mobilfizetés az ERSTE NetBank rendszerében (2011.04.07)

Az ERSTE Bank és az EME Zrt. együttműködésével a bank ügyfelei közvetlenül, bankszámlájuk segítségével vehetnek igénybe mobilfizetési szolgáltatásokat. Az ehhez szükséges regisztrációt a bank NetBank rendszerén keresztül lehet igénybe venni.

tovább...

Electra Internet Banking a Rum és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2011.03.01)

A Cardinal Kft. Electra Internet Banking rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet.

tovább...

Electra Internet Banking a Gránit Banknál is (2011.02.03)

A napokban elindult a Gránit Bank honlapja, az ügyfelek azonban már december óta használhatják az Electra Internet Banking szolgáltatásait.

tovább...

Megújult Electra rendszer a takarékszövetkezeteknél (2010.03.12)

A Cardinal Kft. megújult Electra rendszerét újabb takarékszövetkezet ajánlja az ügyfeleinek: a Kisdunamenti Takarékszövetkezet.

tovább...

Adathalász támadások (2010.01.05)

A napokban ismét adathalász támadás ért több magyarországi bankot. Bár ezek a támadások néhány egyszerű lépéssel kivédhetők, ezek a próbálkozások új veszélyt is rejtenek.

tovább...

Pontegyenleg és -beváltás funkció Internet Bankingben (2009.05.13)

Az Electra Internet Banking rendszer nem csak bank- és értékpapír műveletek végrehajtását teszi lehetővé, hanem segítségével egyéb banki termékekhez kapcsolódó műveletek is elvégezhetők.

tovább...

Internet Banking Oracle alapokon (2009.04.15)

Az Electra Internet Banking rendszer legújabb verziója lehetővé teszi az általa kezelt adatok különféle adatbázis-kezelőkben, így például Oracle-ben történő tárolását.

tovább...

Internet banking szolgáltatásokat támadó vírusok (2009.02.17)

Egyre több olyan trójai vírus jelent meg, amelyek kifejezetten banki adatok lopására és az ügyfelek pénzének megszerzésére szakosodtak.

tovább...

Electra Internet Banking a KDB Banknál (2009.01.19)

KDB NetBank néven Electra Internet Banking szolgáltatást nyújt ügyfelei számára a KDB Bank (Magyarország) Zrt.

tovább...

Electra Internet Banking már olaszul is! (2009.01.06)

Megújult a Banco Popolare Hungary Zrt. Electra Internet Banking rendszere, amely új funkciók mellett ezentúl olasz nyelven is használható.

tovább...

Electra Internet Banking az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezetnél (2009.01.05)

Az Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet 2004. óta sikeresen üzemelő Electra homebanking szolgáltatása mellett 2008. decembertől a Cardinal Kft. Electra Internet Banking szoftverével is a nagyközönség minél szélesebb körű kiszolgálását biztosítja.

tovább...

2008. nyarán egy új, kártyaadatok lopására szakosodott trójai vírus jelent meg az Interneten. (2008.08.27)

A trójai program specialitása, hogy akkor aktivizálódik, amikor a felhasználó egy elektronikus fizetési oldalt vagy internetbank rendszert használ a böngészőjében.

tovább...

Új Cardinal rendszer az MKB Bankban (2008.06.12)

Újabb csatornával bővült az MKB Bank elektronikus banki szolgáltatás-palettája: NetBANKÁR Business néven a Bank a vállalati ügyfélköre számára bevezette a Cardinal Kft. Internet bankingjét.

tovább...

Hitelkártya funkciók az UniCredit SpectraNet programjaiban (2007.09.03)

2007. július 27-től hitelkártya funkciókkal bővült a UniCredit Bank Cardinal Kft. által fejlesztett SpectraNet Internet Bankingje.

tovább...

Egyre kényelmesebb bankolás interneten keresztül (2007.05.29)

Az ERSTE Bank vállalati NetBank felhasználói számára tovább bővültek a kényelmi lehetőségek a közelmúltban bevezetett fejlesztések eredményeképp.

tovább...

Közlemény az Electra Internet Banking rendszert használó ügyfeleket ért adathalászati támadásról (2006.12.07)

Az elmúlt napokban több magyarországi bank ügyfeleit támadták az adathalászat (phishing) módszerével. Magyarországon a legtöbb bank által használt internet banking rendszer az Electra Internet Banking, így az ezt a rendszert üzemeltető bankok ügyfeleit is elérte a támadás.

tovább...

On-line hitelkártya igénylés az [origo] klikkbank számlacsomaghoz (2006.06.20)

Az [origo] klikkbank funkcionalitása bővült a hitelkártya igénylés lehetőségével.

tovább...

Internetes hiteligénylési lehetőség az Electra Internet bankingben (2006.04.07)

Új lehetőséggel bővült a Cardinal Kft. internetes banki szolgáltatásokat elérhetővé tevő rendszere, az Electra. Az eddig meglévő számos funkció mellett immár a Személyi kölcsön igénylés és a Lakossági folyószámlahitel igénylése is eljuttatható a pénzintézethez otthonról, az internet közvetítésével.

tovább...

Bankbiztonság az elektronikus szolgáltatások fejlődéséért – workshop (2006.03.27)

Az IDG szervezésében elindított konferenciasorozat következő állomása a 2006. március 28-ára tervezett workshop, amelyen a Cardinal Kft. is részt vesz. Előadásunk témája az Internetes banki rendszerek, előadónk az internet banking terület fejlesztési vezetője, Gyimesi István úr. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a konferencián!

tovább...