CRAFT banki dokumentumkezelő rendszerek

A CRAFT általános dokumentumkezelő rendszerünk eszközeivel, bankok számára speciális funkcionalitású rendszereket építettünk fel, melyekkel a papíralapú napi folyamataik hatékony és biztonságos végrehajtását segítjük.

Az egyes rendszerek a CRAFT Általános dokumentumkezelő keretrendszer felhasználásával lettek kialakítva, ezért mind rendelkezik a banki körülmények között elvárható biztonsági és megbízhatósági paraméterekkel.

Az egyes rendszerek használhatóak önállóan, vagy szükség esetén több rendszer összeépítésére is lehetőség van. Így a bank egy komplett rendszerrel oldhatja meg a különböző területeken fellépő dokumentumkezelési feladatait.

A rendszerek kialakítása során ügyeltünk arra, hogy azok képesek legyenek kiszolgálni a megrendelő várható igényeit, de minden alkalommal a telepített rendszert a megrendelő igényei alapján testreszabjuk. Így a megrendelő nálunk nem csupán egy egyszerű dobozos terméket vásárol, hanem a problémájára egy komplett megoldást kap.

Jelenlegi rendszereink a következők:

 • CRAFT SpecimenSignature

  CRAFT SpecimenSignature rendszerünk az aláíráskartonok digitalizálását, tárolását és jogosultsághoz kötött visszakeresését biztosítja a banki felhasználók számára.

 • CRAFT PF1

  CRAFT PF1 rendszerünk a bankhoz érkező PF1 megbízások feldolgozását és archiválását képes megoldani. Segítségével a bizonylatról OCR/ICR technológiával leolvashatjuk a rajta szerepelő, a bank számára fontos információkat, és ezeket a bizonylat képével együtt, végigvihetjük egy a bank által definiált munkafolyamaton. A feldolgozás végén a megbízásokat átadjuk a bank számlavezető rendszerének.

 • CRAFT Deviza

  CRAFT Deviza rendszerünk a bankhoz érkező deviza megbízások feldolgozását és archiválását képes megoldani. Segítségével a bizonylatról OCR/ICR technológiával leolvashatjuk a rajta szerepelő, a bank számára fontos információkat, és ezeket a bizonylat képével együtt, végigvihetjük egy a bank által definiált munkafolyamaton. A feldolgozás végén a megbízásokat átadjuk a bank számlavezető rendszerének. A deviza megbízások esetében különösen hasznos a testre szabott üzleti logika beépítése. A rendszer elektronikus csatornákon érkező, ezen belül bejövő SWIFT üzeneteket is képes kezelni, s küldeni.

 • CRAFT DD Mandates

  A Magyarországon használt csoportos beszedésekhez kapcsolódó felhatalmazások feldolgozását, archiválást, képi tárolását, valamint a csoportos beszedések ezen adatokból épített adatbázis alapján történő autentikációját végzi rendszerünk ezen modulja. A rendszer továbbítani tudja a rögzített információkat más feldolgozó rendszerek felé.

 • CRAFT Orders

  A CRAFT-ban a külön, speciális megbízás feldolgozással nem rendelkező dokumentumok sem maradnak támogatás nélkül. A felhasználók által kialakítható folyamatlépéseken vezeti végig a CRAFT rendszer a digitalizált, vagy már digitálisan érkező megbízásokat.

 • CRAFT CreditFolder

  A Hitel dosszié egy speciális dossziétípus, amellyel egy banki hitelkérelmet lehet leképezni.

 • CRAFT Form

  CRAFT Form rendszerünk a banknál előforduló egyedi formanyomtatványok feldolgozását és archiválását képes megoldani. Segítségével a bizonylatról OCR/ICR technológiával leolvashatjuk a rajta szerepelő, a bank számára fontos információkat, és ezeket a bizonylat képével együtt, végigvihetjük egy a bank által definiált munkafolyamaton.

 • CRAFT BondChecker

  CRAFT BondChecker rendszerünk értékpapírok kibocsátás előtti ellenőrzéséhez, valamint a bevonás után, a megsemmisítés előtti ellenőrzéséhez nyújt segítséget. Képes nagy mennyiségű értékpapíron nyomtatási minőségellenőrzést, duplikáció ellenőrzést és hiány ellenőrzést végezni. Segítségével könnyen elkészíthető az értékpapírok megsemmisítési jegyzőkönyve is.

 • BondSystem

  BondSystem rendszerünk értékpapírok fontos adatainak, OCR technológiával történő leolvasását képes elvégezni. Használatával nagy mennyiségű, papír alapú bizonylatról gyorsan és biztonságosan lehet a rajta lévő nyomtatott adatokat leolvasni.

© Cardinal Kft.