A deviza átutalási megbízások nyomtatványainak CRAFT-tal való feldolgozását kibővítik a Banco Popolare-nál

2010.07.02

A Banco Popolare Hungary Bank Zrt-nél kiterjesztik a deviza átutalási megbízások nyomtatványait feldolgozó Cardinal Kft. által készített CRAFT rendszert a teljes fiókhálózatra.

A pilot feldolgozás tapasztalatai alapján befejeződött a deviza átutalási megbízás formanyomtatvány-feldolgozásának finomhangolása a Banco Popolare Hungary Bank Zrt., Cardinal Kft. által szállított, CRAFT rendszerében. Egyben a PF1, forint átutalási megbízások éles feldolgozása közben felmerült továbbfejlesztési igényeket is teljesítettük.

A deviza megbízások digitalizálását a pilotban résztvevő, és a feldolgozást azóta is ezen a módon végző fiók mellett a teljes fiókhálózatra kiterjesztik.

A deviza megbízást hordozó fizikai papír mozgatása nélkül, a digitalizált kép alapján azonnal megkezdődhet a központi feldolgozás a CRAFT-beli, fióki szkennelés után.

A bankra jellemző deviza átutalási megbízások feldolgozási folyamatához igazítottuk a CRAFT működését, így az általános CRAFT Deviza modul még jobban illeszkedik a helyi viszonyokhoz, még hatékonyabb, pontosabb a feldolgozás.

A projektről további információ található egy korábbi hírünkben: PF1 forint és deviza átutalási megbízások nyomtatványainak feldolgozása CRAFT-tal a Banco Popolare-nál .

© Cardinal Kft.